Biker Magazine TerryHot ( Tereza Horka )
Re: Biker Magazine TerryHot ( Tereza Horka )
Jakbym miał się z nią żenić to bym myślał o tym jaki ma charakter, a na cycki i ładną buźkę można zawsze popatrzeć.
Do łóżka bym wziął na jedną noc, po ciemku i tak bym nie widział czy jest ostro umalowana, czy też nie. 

-
- Kontakt:
Zgodzę się z Pietryny postem
Ważne żeby był szum .....
A wracając do wypowiedzi Tiny z magazynu, rzekomo miała powiedzieć , że TErry pokazała tylko cycki , jeśli by tak było to świadczy to o miernym levelu redaktora , który powinien raczej trzymać poziom bez względu na odczucia brak czy też nei braku pewnych atrybutów
Ja będąc w aptece mogę sobie pomyśleć różne rzeczy o pacjencie ale nei mówię tego na głos, etykieta zawodu , jak Cie widzą tak Cie piszą
Ogolnie rzecz biorac nazwa teamu który sponsoruje Czeszkę z samej nazwy zakłada, że jednym z założeń jest określony wizerunek ... przynajmniej ja to tak jednoznacznie odbieram ..

Ważne żeby był szum .....
A wracając do wypowiedzi Tiny z magazynu, rzekomo miała powiedzieć , że TErry pokazała tylko cycki , jeśli by tak było to świadczy to o miernym levelu redaktora , który powinien raczej trzymać poziom bez względu na odczucia brak czy też nei braku pewnych atrybutów

Ja będąc w aptece mogę sobie pomyśleć różne rzeczy o pacjencie ale nei mówię tego na głos, etykieta zawodu , jak Cie widzą tak Cie piszą
Ogolnie rzecz biorac nazwa teamu który sponsoruje Czeszkę z samej nazwy zakłada, że jednym z założeń jest określony wizerunek ... przynajmniej ja to tak jednoznacznie odbieram ..
Cilest kosztuje ok.11 zł w zależności od miasta , każdego na to stać i dobrze chroniEZrider pisze:"Chyba zeby miec hajs na pigulki nie trzeba byc snobistyczna sucza"

Heksa_chloro_cykloheksan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Biker Magazine TerryHot ( Tereza Horka )
Forum rowerowe, a ile się można dowiedzieć o zabezpieczaniu i usuwaniu. 

-
- Kontakt: