ramy destroyera
a nei lepiej poziome haki w takim wypadku :) ??
ja bede mial podobnego sprzeta tylko ze rama koshmara a nie destroyer... wlasnie zastanawiam sie jakie korby. tyle ze narazie zloze go na sztywnym widelcu bo mnie na amora nie stac =/ a zreszta edi odezwe sie do Ciebei na gygy w tej sprawie ;)
ja bede mial podobnego sprzeta tylko ze rama koshmara a nie destroyer... wlasnie zastanawiam sie jakie korby. tyle ze narazie zloze go na sztywnym widelcu bo mnie na amora nie stac =/ a zreszta edi odezwe sie do Ciebei na gygy w tej sprawie ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ds2 ma geometrie pod 130 tzn jak wsadzisz amora 130 to suport bedzie na równi z osią przedniego koła i tylniego.... a o to chyba chodzi zeby był prosto a nie nizej albo wyzej...
a widzieliscie ramke street??
całkiem fajna....
a looknijcie ze nie ma haka do przezuti a ma przelotki...
wiec chyba ci co robia te ramy raczej na bikach nie jezdzą...
i to samo sie tychy chyba sprzedajacego bo zwrócił by uwage na to...
i te piwoty pod 24 takie ze nie da sie hamulca wsadzic do konca...
i te 2 dziurki...
ktos chybqa nie mysli...
wiec panowie z destoyera...
zróbcie cos z tym...
chodzi o to co powyzej napisałem...
pozdro...
a widzieliscie ramke street??
całkiem fajna....
a looknijcie ze nie ma haka do przezuti a ma przelotki...
wiec chyba ci co robia te ramy raczej na bikach nie jezdzą...
i to samo sie tychy chyba sprzedajacego bo zwrócił by uwage na to...
i te piwoty pod 24 takie ze nie da sie hamulca wsadzic do konca...
i te 2 dziurki...
ktos chybqa nie mysli...
wiec panowie z destoyera...
zróbcie cos z tym...
chodzi o to co powyzej napisałem...
pozdro...
jak dla mnie kupienie tej ramki to był najgorszy zakup w życiu najpierw pękły widełki to zrobili wzmocnioenia takie jak ma ramka street jak mi odesłali rame to zobaczyłem że mi chamy piwoty zarombały a dziś sobie jeździłem i nagle patrze coś mi koło lata ośka lekko wygięta a lewy chak rozgiąty jak ktoś widział foty rozgiątych chaków w cooku to u mnie podobnie no może troche mniej tym razem jak odeśle rame będę walczył o zwrot kasy jutro rozkładam bika i jak będę miał kase na paczke to im to gówno odeśle aaa i moim zdaniem jak uznają gwarancję to powinni zwracać kase za paczke i jeszcze jedno jakby się ktoś pytał to mam starą wersję chaków jak dla mnie to ta rama była ikompletną porażką
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: