[Amortyzator] RST Omega - tuning
[Amortyzator] RST Omega - tuning
Witam;]
Mam zamiar stuningować swojego RST Omega.Ma on sprezyne i kartridż olejowy.Prosze o porade
Mam zamiar stuningować swojego RST Omega.Ma on sprezyne i kartridż olejowy.Prosze o porade
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie rozumiem was... No po prostu ni *****. Próba rozgrzebania tego i zmiany jest super pomysłem. Bardzo kreatywnym i w ogóle. Strzelam że sporo da się z tym zrobić.
Inna sprawa, że jak zadajesz takie pytanie na forum to lepiej się za to nie zabieraj. Chyba że "tuning" dla ciebie to by było wywalenie elastomera w duro.
Inna sprawa, że jak zadajesz takie pytanie na forum to lepiej się za to nie zabieraj. Chyba że "tuning" dla ciebie to by było wywalenie elastomera w duro.
-
- Kontakt:
pietryna , oj szkoda....
A wracając do amortyzatora to raczej zbyt wiele poza dokładnym wyczyszczeniem i nasmarowaniem się chyba nie zrobi. Można próbować zrobić mu jakąś "kąpiel" ale wtedy trzeba na bank zmienić uszczelniacze do te RST raczej dobrych nie miały i pewnie będzie pluł olejem. Tak więc, musisz lecieć do sklepu z uszczelkami i dobrać odpowiednie;) O-ringi do dolnych śrub i pog górne korki pewnie też się przydadzą;) POWODZENIA;)
A wracając do amortyzatora to raczej zbyt wiele poza dokładnym wyczyszczeniem i nasmarowaniem się chyba nie zrobi. Można próbować zrobić mu jakąś "kąpiel" ale wtedy trzeba na bank zmienić uszczelniacze do te RST raczej dobrych nie miały i pewnie będzie pluł olejem. Tak więc, musisz lecieć do sklepu z uszczelkami i dobrać odpowiednie;) O-ringi do dolnych śrub i pog górne korki pewnie też się przydadzą;) POWODZENIA;)
-
- Kontakt:
Re: [Amortyzator] RST Omega - tuning
Musisz kupić zestaw naprawczo-tuningowy do rst i po kłopocie. Zamiast rst będziesz miał normalnie bombera.
Oto zdjęcie:
Oto zdjęcie:
- Załączniki
-
- granat1.jpg (11.41 KiB) Przejrzano 1142 razy
Back in black
Re: [Amortyzator] RST Omega - tuning
No i to jest chyba najsensowniejsze rozwązanie!!;D