[Kamieńsk] Niedziela na górze Kamieńsk

xxxPaNoCeKxxx
Kontakt:

Re: [Kamieńsk] Niedziela na górze Kamieńsk

Post autor: xxxPaNoCeKxxx »

akurat ekipa z radomska która dotychczas zajmowała się kopaniem w kamieńsku tych nowych elementów nie dokonała ;) przyjechali bodajże(pewien nie jestem) ekipą z warszawy i jak widać coś tam zdziałali :D ogólnie super,że ktoś oprócz nas pomaga w pracach nad traską :wink: odnosnie drugiej traski to nie myślimy nic póki co :)
wert
Kontakt:

Post autor: wert »

Chodziło mi ogólnie o wszelakie zmiany które zaszły od kwietnia zeszłego roku ;) bo akurat wtedy poprzednio byłem :)
xxxPaNoCeKxxx
Kontakt:

Post autor: xxxPaNoCeKxxx »

wiekszość to my robilismy chłopy z radomska ;) w boze ciało przyjechali z warszawy i coś tam podziabali :mrgreen:
groober
Kontakt:

Post autor: groober »

na 2 tygodnie przed zawodami dobudujemy jeszcze kilka fajnych opcji, na razie jest jak jest ale miejscówka będzie się zmieniać , trasa zawodów na pewno będzie prowadzić lewą stroną patrząc od dołu, końcówka na nartostradzie. jedno jest pewne, będzie się działo;-)
JEEEEB Z DZIDY !!!!
Maćko_9
Kontakt:

Post autor: Maćko_9 »

a jak ze szczegółami organizacji zawodów ? od której są zapisy ? jest jakaś strona z informacjami ??
ODPOWIEDZ