zamierzam kupic jeden z wyzej wymienionych amorów. za dj III dam 1600 zl a za drop off'a 1400 zl. co mam wybrac??? Jakie sa plusy i minusy kazdego z nich. czy da sie ustawic dj III zeby chodzil plynnie i miekko przy mojej wadze(70kg)??? Jak ma sie sprawa z wytrzymaloscia drop off'a?????
drop off comp oczywiscie
drop off zwykly to fajna sprawa, ale za te pieniadze wyrwal bym z allegro psylo tullio. tzn na sztywna os, serio. zaraz poszukam aukcji to Ci posle linka...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
stary ja mam dj i jezdzi sie na nim bosko (przynajmniej mi) tylko troche wolno odbija! no ale wiesz dj jest powietrzny:D aprobo wpakowalem se dla zabawy 5 atmosfer do dj i za chiny nie dalo sie go zgiac!!!;] normalnioe bracik do swojego amorka pakuje 12 i sie lajcik ugina;]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
czyli co z tym amorem jest nie tak bo ja sie nie znam za bardzo. lepiej zamiast triple'a za 1600 kupic drop off'a I w cenie 1400zl czy moze mam wziąsc dj III za 980zl???? totalnie zglupialem:P
[quote="R_O_S_A"]stary ja mam dj i jezdzi sie na nim bosko (przynajmniej mi) tylko troche wolno odbija! no ale wiesz dj jest powietrzny:D aprobo wpakowalem se dla zabawy 5 atmosfer do dj i za chiny nie dalo sie go zgiac!!!;] normalnioe bracik do swojego amorka pakuje 12 i sie lajcik ugina;][/quote]
bo w DJ są komory na niskie ciśnienie z tego co wiem...