Hussefelt vs hussefelt howitzer
-
Hussefelt vs hussefelt howitzer
Jaka jest różnica pomiędzy tymi 2 korbami ?? Oprócz tego że cenowa ??

-
- Kontakt:
Nie przesadzajmy. Najwyższy model - Team ~140 PLN i spokój na bardzo długi czaswojak1992 pisze:Takie suporty produkuje chyba tylko Truvativ, są dość drogie ale za to mocne.

A co do wytrzymałości - zgadzam się. Wcześniej 2 lata jeździłem na XR i się nie posypał. Teraz katuję Team i tez jest w porządku

-
Re: hussefelt vs hussefelt howitzer
a wiecie czemu pytam... ?? Bo <taa śmiejcie się> kupiłem korbe na howitzer i zwykły suport isis i teraz chce opchnąc suport.. żeby kupić howitzer.
A który suport lepszy?? XR czy TEAM ?? Nie jeżdzę mega DH i nie latam wyżej niż 1/2 metra wiec na moje możliwości co wystarczy ??
Wiecie.. Nie chce ramy popsuć jak ten drugi z tego forum co to pękniętą ATX Team sprzedaje.....
A który suport lepszy?? XR czy TEAM ?? Nie jeżdzę mega DH i nie latam wyżej niż 1/2 metra wiec na moje możliwości co wystarczy ??
Wiecie.. Nie chce ramy popsuć jak ten drugi z tego forum co to pękniętą ATX Team sprzedaje.....

łożyska te same są , obudowy coś tam sie podobno różnią. Miałem oba suporty i obie korby. Moje opinie: howitzer mi bardziej przypadł do gustu. suporty niestety mają wytrzymalsze. XR padł bo jako młody głupek źle zamontowałem ale wytrzymał 2 lata, potem był Team tylko dlatego że w sklepie nie mieli XR i po kolejnym roku korby poszły na allegro z tym suportem w kpl.
http://www.pinkbike.com/photo/9231318/ <--- Mój Bike
-
Re: Hussefelt vs hussefelt howitzer
ej, a do 7 rzędowej kasety zastosować linie 51 czy 56 ?? Nie bardzo wogóle kumam o co z tym kaman....

-
Re: Hussefelt vs hussefelt howitzer
czyli rozumiem że 51 !! A od ilu rzędów w kasecie jest 56 ??