[Kraków] KTM Ultra Fire 2007
-
- Kontakt:
[Kraków] KTM Ultra Fire 2007
Witam.
Dzisiaj (28.06.2011) około godziny 13:00 skradziono bratu rower KTM Ultra Fire z 2007 roku. Rower na częściach katalogowych, wygląda identycznie jak w linku:
http://www.bikekatalog.pl/2007/?ppg=sho ... 757&foto=6
Był przypięty do stojaka rowerowego pod budynkiem A1 na AGH. Jedyna cecha charakterystyczna to brak tłumika i blokady w amortyzatorze - który jest teraz bardzo miękki (zapada się).
Gdyby ktoś coś widział, proszę o kontakt: 512 056 047, mbik91@gmail.com.
Za pomoc w odnalezieniu nagroda.
Pozdrawiam.
Dzisiaj (28.06.2011) około godziny 13:00 skradziono bratu rower KTM Ultra Fire z 2007 roku. Rower na częściach katalogowych, wygląda identycznie jak w linku:
http://www.bikekatalog.pl/2007/?ppg=sho ... 757&foto=6
Był przypięty do stojaka rowerowego pod budynkiem A1 na AGH. Jedyna cecha charakterystyczna to brak tłumika i blokady w amortyzatorze - który jest teraz bardzo miękki (zapada się).
Gdyby ktoś coś widział, proszę o kontakt: 512 056 047, mbik91@gmail.com.
Za pomoc w odnalezieniu nagroda.
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ach ten monitoring...
Jak mi ukradli rower z kamienicy, to pierwsze na co wpadłem to kamera skierowana wewnątrz budynku na drzwi wejściowe (otwierane domofonem a kradzież była nocą, więc ciągle się zastanawiam jak złodziej wszedł). Biegnę do administratora (mieszka piętro niżej) a on mi mówi, że to atrapa kamery.
Niech ich wszyscy diabli wezmą z tymi kamerami
Jak mi ukradli rower z kamienicy, to pierwsze na co wpadłem to kamera skierowana wewnątrz budynku na drzwi wejściowe (otwierane domofonem a kradzież była nocą, więc ciągle się zastanawiam jak złodziej wszedł). Biegnę do administratora (mieszka piętro niżej) a on mi mówi, że to atrapa kamery.
Niech ich wszyscy diabli wezmą z tymi kamerami

Re: [Kraków] KTM Ultra Fire 2007
Kradną ch**e rowery coraz częściej ;/ i szkoda ze o krk tak często słychać...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)