Czy zamienić Street Fightera 08 na nowego? Przykłady innych
Czy zamienić Street Fightera 08 na nowego? Przykłady innych
Cześć. Mam rame Dartmoor Street Fighter 08. Niestety pekła mi pod główką. Czy myślicie że warto zmienic na nowego Street Fightera? Czy może kupic jakąś inna ramę z której będę zadowolony i wytrwa pod skokiem amora od 100-160? Nie mam zbyt dużo kasy więc liczę na coś nie drogiego. pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re: Czy zamienić Street Fightera 08 na nowego? Przykłady inn
uzywany pitbull/bitch w dobrym stanie
Re: Czy zamienić Street Fightera 08 na nowego? Przykłady inn
jak masz jakis lokalny sklep z pewną gwarancją to wez nowego street fightera za 300-350 -nie koniecznie tegoroczny model. Wtedy masz ramę na gwarancji i nawet jak zacznie pękać za pół roku, rok to dostajesz nową. Używana rama zawsze może mieć jakieś minusy i nie ma gwarancji.
Oczywiście Surge lepszy ale.... no właśnie. często katowany i bez gwarancji. Jak to powiedział słynny polski piłkarz: " Ryzyk fizyk"
Oczywiście Surge lepszy ale.... no właśnie. często katowany i bez gwarancji. Jak to powiedział słynny polski piłkarz: " Ryzyk fizyk"
Mi też pękł SF z 2008 http://www.pinkbike.com/photo/4123537/ ,jezdzilem prawie 2 lata na nim,ale oddalem wkoncu na gwarancje i tłuke się na tym najnowszym modelu już prawie 2 rok i nic sie nie dzieje,jak dla mnie zajebista rama,jakbym miał zmieniać to na HORNET