[Wrocław/okolice] Sensowne trasy
[Wrocław/okolice] Sensowne trasy
Witam !
Jakie znacie trasy DH niedaleko Wrocławia (dokładniej Ząbkowic Śl.). Ale dojazd do Wrocławia to dla mnie nie problem. Więc są tam jakieś sensowne trasy ?
P.S. Nie wiem czy to dobry dział ;]
Jakie znacie trasy DH niedaleko Wrocławia (dokładniej Ząbkowic Śl.). Ale dojazd do Wrocławia to dla mnie nie problem. Więc są tam jakieś sensowne trasy ?
P.S. Nie wiem czy to dobry dział ;]
Re: Trasy niedaleko Wrocławia..
Hmm to ja bym Ci radził albo na Czarnej Górze albo trasę na górze Dzikowiec 4-5 km od Wałbrzycha. Z tego co wiem to są jeszcze jakieś trasy w Trzebnicy ale nie wiem czy warto jechać bo nie byłem tam jeszcze.
Mieszkam 5 min od dzikowca i jestem tam codziennie trasa OFICJALNIE jest zamknięta, ale wyciąg działa w weekendy i wszyscy jeżdżą.
Trasa może nie jest zajebiście zadbana ale jest przejezdna na spokojnie i ma kilka nowych fragmentów oraz przeszkód.

A oto potwierdzenie oraz pokazanie stanu trasy. Film został nakręcony 19 czerwca tego roku.
http://www.pinkbike.com/video/202978/
http://www.pinkbike.com/video/202978/
A macie może jakieś filmy z czarnej bo też wybieram się w tamte rejony. Jeszcze w grę by wchodziło odnowienie trasy w zieleńcu. Ze zgodą na odświeżenie starej trasy nie było by problemu.
-
- Kontakt:
Są 2 czarne góry i filmiki na pb są z czarnej góry w siennej
Pisałem kilka dni temu. Traska jest zarośnięta ale podobno jest to do odratowania 

Orientujecie się może w jakiej cenie są karnety w dzikowcu i na czarnej ?????
Na dzikowcu karnet cało dniowy 30zł
Jeżeli masz legitymacje szkolną to pojedyńcze wjazdy są po 2 zł
Wyciąg działa raz na pół godziny
Czas wjazdu około 10 min
Jeżeli masz legitymacje szkolną to pojedyńcze wjazdy są po 2 zł
Wyciąg działa raz na pół godziny
Czas wjazdu około 10 min
Re: [Wrocław/okolice] Sensowne trasy
mati953 pisze:Pisałem kilka dni temu. Traska jest zarośnięta ale podobno jest to do odratowania
hej, możesz dac jakieś wskazówki jak znaleźć tę trasę? jest tam więcej działających wyciągów niż 1? Na górze jest to jakoś oznakowane?