żeńskie imiona
-
- Kontakt:
Jak dla mnie to najladniejsze imiona to Carmen, Swietłana, Joanna i Agnieszka. Moga byc problemy z tymi dwoma pierwszymi, ale sa piekne. Napisz jakie ma włosy (dlugosc, kolor, ulozenie itp) to cos moze konkretniejszego ci wybiore. Ale jak ma np blekitne oczy i jest blondynka niczym Miss World 2002 (chyba 2002 po pewien nie jestem, byla Rosjanka z Syberii, wygladala jak Królowa Śniegu, no i wygrala) to Swietłana pasuje idealnie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
Nietypowe:
Kunegunda, Brunhilda, Zdzisława, Bogusława. Anabella, Celina, Jasmin, Ida, Karen, Gertruda, Daria, Jagoda, Estera, Jowita, Magnolia, Liv, Marysia, Emilia, Michalina, Martyna, Nina, Fryda, Blanka, Nadia, Sofia, Laura, Selma, Matylda, Inga, Irina, Roma, Stella, Konstancja, Anastasija, Jelizowieta, Kornelia, Oriana, i na koniec najbardziej znienawidzone ZOFIA - jak moja nauczycielka od matmy - ech..zofija
Typowe - wszystkie z ktorymi miales doczynienia, jak dla mnie to ANIA - najlepsze imie!!!
Kunegunda, Brunhilda, Zdzisława, Bogusława. Anabella, Celina, Jasmin, Ida, Karen, Gertruda, Daria, Jagoda, Estera, Jowita, Magnolia, Liv, Marysia, Emilia, Michalina, Martyna, Nina, Fryda, Blanka, Nadia, Sofia, Laura, Selma, Matylda, Inga, Irina, Roma, Stella, Konstancja, Anastasija, Jelizowieta, Kornelia, Oriana, i na koniec najbardziej znienawidzone ZOFIA - jak moja nauczycielka od matmy - ech..zofija
Typowe - wszystkie z ktorymi miales doczynienia, jak dla mnie to ANIA - najlepsze imie!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
DM+Rohloff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: