Dokładnie!Nikt Schodek nie marudzi, poprostu chcemy was czesciej odwiedzac

wolę chwalić się zdolnościami matematycznymi niż jęczeć na kwotą rzędu 10 zł . Jeżeli taka kwota dla Ciebie to problem,zamiast się chiloutować w wakacje idź i zarób.Timmy17 pisze:do tej opcji sie odnioslem wiec jak nie masz nic sensownego do powiedzenia do lepiej przemilczec niz chawilc sie zdolnosciami matematycznymi, sa wakacje wiec chill out.
a chłopaki to za muszelki i borówki mają pracować? Ludzie , myślcie co piszecie , z jednej strony wymagacie - ok , chwalicie -ok, z drugiej podnosicie lament , że trzeba płacić. Taryfy są tak skonstruowane , że każdy i ten zamożny co to całe 65 zł ma i biedak z czterdziestoma złotymi , pojeżdżą...Timmy17 pisze:Jeszcze raz gatuluje inicjatywy i postepu prac,
jak juz sie odnosisz do moich wypowiedzi to przeczytaj je dokladnie i sprawdz czy w jakimkolwiek poscie napisalem ze 10 PLN jest problemem dla mnie.ravfr pisze:wolę chwalić się zdolnościami matematycznymi niż jęczeć na kwotą rzędu 10 zł
zenujaceravfr pisze:zamiast się chiloutować w wakacje idź i zarób.
WTF ? myslalem ze forum jest po to zeby pisac wlasne sugestieravfr pisze: Ludzie , myślcie co piszecie
I pod warunkiem że pan i władca na dolnej stacji wyciągu łaskawie go uruchomi. Nie rozumiem tej polityki, wykupiłem karnet 12-16, a i tak muszę czekać na całą grupę aż zjedzie pomimo tego, że podjeżdżając pod wyciąg widziałem jak jechali do góry. I zamiast jeździć góra dół to tracę czas na użeranie się z gościem. Jeżeli decyzję o uruchomieniu ma podejmować obsługa dolnej stacji to wprowadźcie karnety punktowe bo takie marnowanie czasu jest po prostu wredne.Schodek pisze:..kolejka ma moc !! 3-4 razy na godzinę spokojnie da rade jak nie zamulasz na szczycie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość