Mondraker Summum Pro Team 2011-Czy warto kupić,
Mondraker Summum Pro Team 2011-Czy warto kupić,
Witam mam zamiar kupić Mondraker Summum Pro Team 2011 , ale wole wcześniej dowiedzieć czy warto , czekam na opinie o tej zjazdówce.
Marek92.
Re: Mondraker Summum Pro Team 2011-Czy warto kupić,
bo się zastanawiam między Commencal SUPREME DH Atherton Replica za 18.999, a mondrakerem i nie wiem co lepiej się sprawuje .
Marek92.
Ja bym brał zdecydowanie mondrakera ze względu na zawieszenie, mnogość regulacji i ustawień tej ramy...
do tego lepszy osprzęt w niższej cenie
Wygląd wyglądałem mi sie akurat commencale zupełnie nie podobają poza nowym V3
No i waga przemawia zdecydowanie na korzyść Summuma 1,5-2kg mniej
do tego lepszy osprzęt w niższej cenie
Wygląd wyglądałem mi sie akurat commencale zupełnie nie podobają poza nowym V3
No i waga przemawia zdecydowanie na korzyść Summuma 1,5-2kg mniej

Sell: Rower - Intense M9
SegatiV pisze:AlanCK true, też brałbym summum'a.
Dodam też że oba rowery mi się nei podobająNo, może lekki plus na Commensciala, ale AlanCK ma rację. Na wyglądzie się nie jeździ, a i może się podobać ta rama.
Mówienie że "jest ich jak mrówek" to w ogóle porażka myślenie.
Moja opinia jest identyczna, a jeszcze dokładając do ramy jak mrówek to czemu nie jeździcie na bosie, dorado, kowie? Przecież boxxerów jak mrówek

ja tez,szczegolnie z powodu nr 1.BikerJG pisze: Wolalbym Commencala z uwagi na to ze summumow jest jak mrowek, poza tym jakos bardziej mi sie podoba.
sory stary,ale tak jak kiedys byla moda na stinky,potem na glory,potem sundaya,tak teraz jest na summumaSegatiV pisze:Mówienie że "jest ich jak mrówek" to w ogóle porażka myślenie.

ja osobiscie lubie miec sprzet ktorego jest malo na trasach.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrex pisze:sory stary,ale tak jak kiedys byla moda na stinky,potem na glory,potem sundaya,tak teraz jest na summuma.a no i po drodze jeszcze sessionow 88 sporo sie przewinelo.
ja osobiscie lubie miec sprzet ktorego jest malo na trasach.
Dokladnie, w dodatku wybor jest, mozna przebierac w sprzecie.
Jak niektórzy wypowiadający się wyżej celował bym w Mondrakera, i to że jest ich dużo na naszych trasach to śmieszny pretekst przeciwko kupieniu go. I pytanie do tych którym przeszkadza to że jeździ dużo tych rowerów, oczywiście każdy z Was jeździ Porsche, Ferrari czy Bugatti bo przecież innych samochodów typu Audi, Peugeot czy Opel (pierwsze lepsze podałem) jest masa na polskich drogach i nie warto ich kupować...
To jak Mondraker czy jednak COMMENCAL Supreme V3 ale jak coś to ten na lepszym osszęcie .
Marek92.
Bo na hwile obecnom mam univege fr-19 z domainem i z damperem roco i mam go już dosyć bo zaczęła coraz bardziej pękać .
Marek92.