AMOR DO 300 ZLOTYCH
AMOR DO 300 ZLOTYCH
to co w temacie.. potrzebuje amoe do 300 zeta.. musi tobyc nowy amorek .. a bedzie on do skakania ( z hopek ) ale skacze dopiero od tego roq... a takze bedzie on do skakania ze schodow.. :-))
UNO_____________
Jak by CI to powiedzieć... ekhmm, napisac ... Za 300 zł. ciężko dostać amorka do XC, jakiegokolwiek żeby sie nie złamał podczas zeskoczenia z korzeni :/ . Idąc oczywiscie droga dedukcji za 300 do skaknia możesz sobie kupic oponki :) . Nie ma amora za te cene i to jeszcze nowego na którym mógłbys skakać !!! Jeden z tańszych amorów, oczywiscie nie przeznaczonych do skoków jest RST AEROSA TL 400 zł. jak na początek... hmmm czemu nie, sam od niego zaczynałem :] poczatek ---> czyt. max. 60 cm. dropy i 30 cm. hopy :D Ale możemy tez wyróżnić np. gille...
Ale nie zawojujesz na tych amorkach :]
Ale nie zawojujesz na tych amorkach :]
moge ci sprzedac amora ;] hehehhe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24826185
==================================
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dupa a co ci mama mówiła a skoku tego amora ?? może linijką zmierz ?? :D:D:D:D
Ja polecam za 335zł tego amora http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=4&idp=763
Ja polecam za 335zł tego amora http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=4&idp=763
hmm 300 zl i do skokow sie wyklucza... ile bys nie warzyl i kiedy bys nie zaczynal :)
po prsotu nie ma
zaczyna sie to od okolo 1000 a taniej to naprawde ciezko wyrwac. moze to byc 100 mm wersja dnm miraga. jak dorwiesz ja, to nawet za 500 zl bedzie. ja swoja (110 mm tlumienie olejowe teflon i te sprawy) mam za 800zl ale w sklpei stala 1000.
hmm ponizej to nie ma czego szukac...
moze suntor 60-120 za 600? znajomy kupil zobacze co to jest i powiem...
sztywny od bruisera moze? dabomb?? eh tego nie rozpieprzysz a rst suntorua tak... (jak bedziesz skakal ofcoz :P)
po prsotu nie ma
zaczyna sie to od okolo 1000 a taniej to naprawde ciezko wyrwac. moze to byc 100 mm wersja dnm miraga. jak dorwiesz ja, to nawet za 500 zl bedzie. ja swoja (110 mm tlumienie olejowe teflon i te sprawy) mam za 800zl ale w sklpei stala 1000.
hmm ponizej to nie ma czego szukac...
moze suntor 60-120 za 600? znajomy kupil zobacze co to jest i powiem...
sztywny od bruisera moze? dabomb?? eh tego nie rozpieprzysz a rst suntorua tak... (jak bedziesz skakal ofcoz :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy
moge sie załozyc ze jak bym chciał to i marocka bym rozjebał
poprostu o kazdy amor trzeba dbac oto przykład:
kumpel wychaczył hi-5 za 150zeta jezdzonego w lekim dh od poczatku a pare latek juz ma i co jak go rozebralismy to nam szczeny opadły zero zuzycia w wewnetrzych bebehach no oprucz elstomerow złozylismy i załozylismy i co zero luzow a to miało 5 lat i nadodatek to było RST ktore tak wszyscy jada. ja mam delte hl pewnie ze bym chciał jakiegos drop off-a ale tez nie nazekam miałem z przodu hydraulika z tarcza 200mm i luzow nie złapał.
wiec jak niemacie kasy to szukajcie hi-5 albo delthl/xl bo to sa amory do freeridu a nie tak jak gila/capa do xc
moge sie załozyc ze jak bym chciał to i marocka bym rozjebał
poprostu o kazdy amor trzeba dbac oto przykład:
kumpel wychaczył hi-5 za 150zeta jezdzonego w lekim dh od poczatku a pare latek juz ma i co jak go rozebralismy to nam szczeny opadły zero zuzycia w wewnetrzych bebehach no oprucz elstomerow złozylismy i załozylismy i co zero luzow a to miało 5 lat i nadodatek to było RST ktore tak wszyscy jada. ja mam delte hl pewnie ze bym chciał jakiegos drop off-a ale tez nie nazekam miałem z przodu hydraulika z tarcza 200mm i luzow nie złapał.
wiec jak niemacie kasy to szukajcie hi-5 albo delthl/xl bo to sa amory do freeridu a nie tak jak gila/capa do xc