GDZIE KUPIĆ NAKLEJKI??

mikael
Kontakt:

GDZIE KUPIĆ NAKLEJKI??

Post autor: mikael »

wie ktoś może gdzie kupić naklejki? np kona, specialized itp, może byc z netu, ważne, jak ktoś ma to niech linka zapoda
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

sck
Kontakt:

Post autor: sck »

zrob sobie sam. po necie krazy pelno wzorow. poszukaj w okolicy punktu uslug poligraficznych to ci je wykonaja.
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

najlepiej wez sobie napisz do uzytkownika busman mam fajne kony foxa itd za grosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest on na dh zone
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

kumpel mial te naklejki http://allegro.pl/show_item.php?item=31992391 pojezdzil chyba z 2 tyg i zaczely mu odpadac.troche szkoda kasy.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

a ja ci powiem ze nie warto kupowac stary ja se sam robie naklejki az kumple sie dziwia skad je mam bierzesz jak masz drukare to se kopiujesz jakis abrazek na naklejkie drukujesz i bierzesz musisz miec taka gruba tasme klejaca nie to se wycinasz odpowiednio dane logo i naklejasz na nie cale ta tasme i wtedy walisz zyletka do dokola loga tak zeby wystawalo ze1/2mm po za kontury i jak juz wytniesz top bierzesz i naklejasz na rame dobrze i dokladnie aby nie bylo po spodem powietrza i juz i jak zrobiles pozadnie to masz piekna naklejeczke jaka tylko chcesz czasem dobrze jest dac malutko warstewke kleju jakiegos pod spod papieru(naklejeki)ale jk dasz za duzo to moze przesiaknac !!! stary polecam ci to poniewaz sam tak robie ;)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

tylko dokladnie musisz wyciac kontury najpierw na tym papierze dookola naklejki zeby bylo ladnie i potem walisz tasme i tez zyletka dokladnie wycinasz.. :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

wow! Tylko jak to robisz?? zwykly papier i naklejasz na tasme?? czy odrazu drukujesz na jakas specjalna tasme!>?< >Jak tak ile to kosztuje??
freeride
Kontakt:

nie no normalnie na zwykla tasme ale taka duza szeroka zeby pokryla cala kartke i wypas
Podpis:
freeride
Kontakt:

ale napierw trzeba dokladnie wyciac kontur wszelkie otwory zeby wygladalo profesjinlnie i potem jak sie wytnie ladnie to logo z papieru to potem na to tasme i tasme wokol tego iwycinamy i otworki tez jak sa i dookloa obrazka zostawiamy ze 2mm zeby wystawalo aby trzymalo to logo na ramie czy gdzies tam i juz naklejasz dokladnie i luxus
Podpis:
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

kumpel sobie sam na zwyklej drukarce zrobil:) pracowal z kilka godzinek ale efekt jest super:) warto sie samemu pomeczyc:) bardziej oryginalne:)
freeride
Kontakt:

nio totez ja to mowie !!! sam tak robie i wcale nie jest gorzej niz gotowe jakies ******* naklejkji :]
Podpis:
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

a nie ma jakis folii samoprzylepnych do drukarek atramentowych??bo to by rozwiazalo problem
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Malpa_TG
Kontakt:

Post autor: Malpa_TG »

Jak to zrobic.Mam drukarke atramentowa i co mam dalej zrobic wydrukowac na niej obraze i potem obkleic tasma samoklwjaca??
EmaUpEa.....
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

tak kup sobie naklejki kony ... bedziesz mial lepszy rower na pewno nie peknie i kup sobie jeszcze marzcochi na amor nakleisz i bedzie lepiej pracowal jeszcze wiesz mozesz sobei atomlaba kupic to na obrecze sobie nakl;eisz i nie beda sie giely ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

no kurde co za tlumany :[ tak bierzesz drukujesz se napis hok np kurwa na normalnej grukarce i wtedy wycinasz dokladnie otwory w ''o'' literce i dokladnie wszedzie dookola zeby bylo ladnie no i potem na to trasme zwykla tylko szeroka i tez dokladnie dookola pozostawiajac przy sciankiach po3mm zeby deszcz ich nie zjebal i zeby sie trzymaly a jak tez juz ta tasma masz naklejone to tez ten otwor w '' literce ''o'' z tego przykladowego slowa 'hok' i w srodku tej literki o trez sostawiasz po te 2mm i naklejasz se na rame i dokladnie to robisz po minucie naklejak wyglada jak professional work normalnie i jest git tylko daj pod papier pod napisem jeszcze tyci kleju zeby sue dobrze trzymalo
kurde gdyby,m mila cyfrowke to bym ci pokazal jak se walnalem mojego foxa ,kazdy mowi ze jest wyjebisty :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

poprostu kurde chodzi o to zeby to jakos wygladalo i nie ze jak se wydrukujesz i ladnie wytniesz napis to na to duzy prostokatny kawal tasmy dajesz i naklejasz se na rower tylko poprostu tez bierzesz tasme na obrazek bierzesz to na jakas powierzchnie kladziesz tak zeby ci sie za mocno to nie przykleilo np na biorku i se tasme ladnie dookola wycinasz pozost po 2mm przy konturach i juz i deszcz sie pod spod nie dostanie i naklejeczka sie blyszczy i gut
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Goldi
Kontakt:

Post autor: Goldi »

No dobra ziomy a ktos z was wie skad wziac rodzaj czcionki typu GOTIC!!??
A najbardziej mnie wkórwia jak jade pod wiatr!!
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

gdzie moge znalezc w necie jakies loga na naklejki bo na googlach takie gowna same
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
ODPOWIEDZ