Hej, nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, więc jak jest specjalne miejsce na takie topici to możecie przekleić.
Chciałem podzielić się z bracią rowerową moimi doświadczeniami z sklepem Bikestacja.pl.
Bikestację oceniam na 1 (niedostateczny, pała, lufa, kapa)!!!
Zamówiłem u nich dwa adapery i klocki hamulcowe. Przed zamówienie specjalnie do nich zadzwoniłem, żeby upewnić się, czy towar mają fizycznie na sklepie. Powiedzieli, że mają. Paczki przez tydzień nie było. Po tygodniu jak zadzowniłem okazało się, że klocków nie mają. Skompletowaną paczkę dostałem po dwóch tygodniach, jednak WYSŁALI MI ZŁE ADAPTERY!!!! Nie wiem, jak dalej będzię się sytuacja rozwijać, ale w poniedziałek zadzwonie do nich i ich opierdole. Będę wymagał zwrotu kasy za adaptery.
NIE POLECAM!!!!Angry
Opinia na temat sklepu Bikestacja.pl
Opinia na temat sklepu Bikestacja.pl
HARTKOR FAKKER
Na początek zły dział - w skradzionych jest topic o sklepach.
Po 2gie, nadużywasz wykrzykników i jakby to powiedzieć, nazbyt impulsywnie reagujesz.
Zwrotu kasy żądaj, a za kłopoty powiedz że chcesz rabat na te właściwe, oczywiście Oni pokrywają koszty. Kurna, to z Anglii paczkę dostałem i wszystko grało, a tutaj takie buty.
Po 2gie, nadużywasz wykrzykników i jakby to powiedzieć, nazbyt impulsywnie reagujesz.
Zwrotu kasy żądaj, a za kłopoty powiedz że chcesz rabat na te właściwe, oczywiście Oni pokrywają koszty. Kurna, to z Anglii paczkę dostałem i wszystko grało, a tutaj takie buty.
Ten sklep to jeden wielki przekręt.
Kupiłem tam Marzocchi 55R z niewypisaną kartą gwarancyjną...
Tak! bez daty zakupu, bez pieczątki.
Kartę odesłałem im w dodatku za swój koszt. Odesłali podbitą ale z aktualną datą a nie taką jak na rachunku. Ponad to była w złym miejscu.
W Gregorio w Ustroniu dowiedziałem się że jest to równoważne z utratą gwarancji. I ze to takie przypadki się zdarzały.
Kupiłem tam Marzocchi 55R z niewypisaną kartą gwarancyjną...
Tak! bez daty zakupu, bez pieczątki.
Kartę odesłałem im w dodatku za swój koszt. Odesłali podbitą ale z aktualną datą a nie taką jak na rachunku. Ponad to była w złym miejscu.
W Gregorio w Ustroniu dowiedziałem się że jest to równoważne z utratą gwarancji. I ze to takie przypadki się zdarzały.
http://tiny.pl/5p2t
Ja niedawno jakoś tydzień temu zamówiłem komplet kół - wszystko cacy, dobrze zaplecione, dostałem nawet zniżkę. Licząc wszystko pojedynczo wyszłoby drożej o około 300zł - nie wiem jak oni to policzyli ale cieszę się ze zniżki:) Jednakże zamawiałem dodatkowo opaski geax na obręcze, w mailu odpisali że są one gratis, jednak w paczce ich nie był(na szczęście wraz z dętkami maxxisa były też oryg. opaski). Dodatkowo zamówiłem miniony 2.35 2ply 42a, przyszły 2.35 1ply 60. No ale cóż. I tak wyszło taniej niż się spodziewałem. Dodatkowo chciałem kupić ardenty, wcześniej pisali że były a potem już ich nie było. Na szczęście odesłali kasę przelewem. Paczka doszło następnego dnia po wszelkich ustaleniach. Wydaje mi się że sklep jest godny polecenia, pod warunkiem, że wszystkiego dokładnie dopilnujesz.