matma była prostsza <dla mnie> niż probna <zalezy z jakiego woj. jestescie> polski był hoojowy typowo kobiecy temat <jeszcze goopszy niz ten o chebie co podstawowka pisała.
fajnie by bylo gdybym zdobyl tak 60-65 to bym sie cieszyl^^
l
___
testy z matmy dla mnie były trudne :) heh napisałem źle , pewnie przez to że przez te 3 lata nie uczyłem sie dużo :) wczoraj jakoś poszło , dziś masakra :) 30 pkt chciałbym z dzisiejszego :)
a tak poza tym to po co do **** mi sie w życiu przyda coś o żabie ?? głupot jednym słowem w szkole uczą :)
Z rzeką wyszlo 50 metrow - proste bylo. Jak dla mnie to mam min. 2 bledy z przyr., a z humanistycznego mam 2 bledy + rozprawka i zaproszenie (max ok. 6 bledow)
Pewnie się na mnie wkurwicei że się chwalę ale muszę bo mi dupę ze szczęscia rozjebie!!!! :D LUDZIE mam 49 PUNKTÓW z matmy a na próbnych miałem tylko 28!!!!!
Jeśli chcecie na mnie jebac proszę bardzo już nic mni nie zepsuje humoru!!!! :D
eh jak czytam odp innych bikerów na tym forum że tak zajebiście napisali ten test to ja sobie myśle że chyba odstaje od średniej bikerów :D kurde trzeba sie wziąść do roboty :D Czy inni też są takimi asami ?:)
heh ja nie mam tam obaw (za duzych :P)
napewno gorzej niz probne gbybym pisal ten co pisali dwa lata temu mialbym 85 pkt :| bo mialem go za probny i wiem. eh no takie zycie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt