Nie chce robić offtopu ale już trudno...
SegatiV pisze:Pisałem PW do założyciela tematu, ponieważ czuję się dotknięty faktem, że źle mnie zacytował, czym przeinaczył kompletnie na moje słowa.
Odpisałem Ci, że nie rozumiem o co Ci chodzi i żebyś konkretniej mi to wyjaśnił, napisałem również, że jeżeli gdzieś się pomyliłem to przeproszę.
SegatiV pisze:Co sugeruje, ze mimo tego, iż na estetyce etc. się nie jeździ, solidaryzuję się z założycielem tematu
Bardzo cieszy mnie fakt, że się ze mną solidaryzujesz

Po prostu cytowałem to do czego się odnosiłem, może mój błąd, że nie napisałem na początku, że cieszy mnie fakt, że stoisz za mną, ale nie do końca rozumiesz moje postępowanie. W odpowiedzi na cytowany tekst po prostu chciałem wyjaśnić, że dla jednego estetyka się nie liczy, a dla innego tak, dla mnie akurat tak i trzeba to zrozumieć. Nie widzę nic złego w tym jak zacytowałem Twoją wypowiedź.
SegatiV pisze:Gdzie po formie w jakiej została zawarta wypowiedź, poczułem agresję skierowaną w moją stronę, wszystko przez brak pełnego/rzetelnego cytowania, i złe odczytanie (albo pominięcie ważnych kwestii).
Jeżeli tak się poczułeś to przepraszam, nie miałem zamiaru wymierzać w Twoją stronę żadnej agresji.
SegatiV pisze:Potem jeszcze kwestia "mam pedały na półce" - Tak, domyśliłem się, jednak w swoich postach staram się (jak już pisałem wyżej), pokazać absurdalność Twoich działań (które rozumiem, ale nie podzielam) - farba w żaden sposób nie uniemożliwia Ci jazdy, mimo tego chcesz doprowadzić do tego żeby zamrozić 189pln na przynajmniej 2 miesiące, nie mając pewności że dostaniesz nowe pedały.
Nie widzę w swoich działaniach żadnej absurdalności, nie pozbawiam się ani możliwości jazdy, ani wielki pieniędzy na przesyłkę w sytuacji niepowodzenia. Z jedne strony piszesz, że rozumiesz moje działania, ale ich nie podzielasz. Według Ciebie co powinienem zrobić, bo ja wiem tylko o dwóch możliwościach, albo walczyć, albo dać sobie spokój.