Pęknięta podsiadłówka w Dart SS...
Pęknięta podsiadłówka w Dart SS...
Witam...mam rame darmoor street style i pekła mi podsiodłówka...da sie z tym jezdzic?trzeba spawać?czy rama do wyrzucania?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Pęknięta podsiadłówka w Dart SS...
to jest sztyca oklejona tasmą;)
Zdjecie wykonywał kolega....
Zdjecie wykonywał kolega....
-
- Kontakt:
Na tej ramie jezdził inny biker i nie miał zacisku sztycy czy cos w tym stylu...a co do tego czy sztyca nie była za gruba to napewno nie..

Wygląda to jak byś chciał wyjąć sztycę za pomocą ładunków wybuchowych,
konraddoom ja nie wiem jak ty chcesz to pospawać ale tu jest wszystko totalnie rozerwane ;/ jeśli już to obciąć maksymalnie ile się da komin i wspawać nowy ale to raczej mocne nie będzie albo na spawać większą rurę na komin ale jak zaciśniesz sztycę to nie wiem. Jeśli wbijałeś tam za dużą sztycę to jesteś moim mistrzem
konraddoom ja nie wiem jak ty chcesz to pospawać ale tu jest wszystko totalnie rozerwane ;/ jeśli już to obciąć maksymalnie ile się da komin i wspawać nowy ale to raczej mocne nie będzie albo na spawać większą rurę na komin ale jak zaciśniesz sztycę to nie wiem. Jeśli wbijałeś tam za dużą sztycę to jesteś moim mistrzem

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58891
Moja maszina :D
Moja maszina :D
A wiec jak myślicie ..da sie na tym w miare bezpiecznie jezdzic?