Przelotki do ramy
Przelotki do ramy
Witam.
Zastanawiam się nad kupnem nowej ramy ale zauważyłem, że w niej nie ma trzech przelotek pod pancerzyki przerzutek i hamulca tylnego hydraulicznego. Zastanawiam się jak to rozwiązać bo posiada tylko dwie. Czy jest może jakiś rozdielnik? Opaski plastikowe odpadają bo szpecą ramę xd
Pozdrawiam.
Zastanawiam się nad kupnem nowej ramy ale zauważyłem, że w niej nie ma trzech przelotek pod pancerzyki przerzutek i hamulca tylnego hydraulicznego. Zastanawiam się jak to rozwiązać bo posiada tylko dwie. Czy jest może jakiś rozdielnik? Opaski plastikowe odpadają bo szpecą ramę xd
Pozdrawiam.
Re: Przelotki do ramy
Z tyłu pod hamulec tarczowy jest mocowanie ale chyba to pod tarczowy ale mechniczny. Przerzutke napewno zaczepie nad supportem gorzej z linka do niej bo uchwyt na plastikowej tasiemce to szpeci rame ;/ i słabo by trzymało.
Leader Fox Cocaine 2008 16" (tylko, że jak bym ją brał to musiałbym wymieniać sztycę i dokupować adapter pod przerzutkę przednią)
No troszke potrzebna by była. Części już mam bo stara rama się złamała;/