[szczawnica] są trasy?
[szczawnica] są trasy?
Witajcie jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy orientuje się ktoś czy istnieje jeszcze trasa w Szczawnicy na Palenicy z ubiegłorocznych zawodów Diverse Downhill Contest?
Re: [szczawnica] są trasy?
Słyszałem że na trasie są powalane drzewa i trasa jest w ogóle zaniedbana... Ale w Kluszkowcach niedaleko Szczawnicy zrobili nową trasę i jest po prostu mega... Stolik za stolikiem wielkie bandy po prostu coś pięknego 

Bartbp są gdzieś możliwe do obejrzenia zdjęcia "z jazdy" z trasy o której piszesz? Ewentualnie helmetcam? Widziałem foto z fazy budowy tej trasy. Chętnie bym tam wyskoczył na tripa, ale nie chce jechać tyle kilosów tak naprawdę w ciemno.Bartbp pisze: Stolik za stolikiem wielkie bandy po prostu coś pięknego
Re: [szczawnica] są trasy?
Niestety nie mam zdjęć ani Helmetcamu trasy, na fb Na stronie JoyRide Były zdjęcia z budowy tej trasy może wkrótce pojawi się też helmetcam;) Ja Do Kluszkowiec mam 20 min jazdy samochodem a ceny karnetów są naprawdę małe 10 wyjazdów - 30zł...