[szczawnica] są trasy?

adjorek
Kontakt:

[szczawnica] są trasy?

Post autor: adjorek »

Witajcie jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy orientuje się ktoś czy istnieje jeszcze trasa w Szczawnicy na Palenicy z ubiegłorocznych zawodów Diverse Downhill Contest?
adjorek
Kontakt:

Post autor: adjorek »

Widzę że nikt się nieorjętuje co z trasą z zeszłorocznych zawodów w szczawnicy :(
rozi78
Kontakt:

Post autor: rozi78 »

Przyłączam się do pytania. Zastanawiające dla mnie jest że miejscówka z tak sprawnym wyciągiem i "rozwojową" górą tak nagle obumarła.
http://www.youtube.com/watch?v=YGjtZtSV6T0
Bartbp
Kontakt:

Re: [szczawnica] są trasy?

Post autor: Bartbp »

Słyszałem że na trasie są powalane drzewa i trasa jest w ogóle zaniedbana... Ale w Kluszkowcach niedaleko Szczawnicy zrobili nową trasę i jest po prostu mega... Stolik za stolikiem wielkie bandy po prostu coś pięknego ;)
Smietana
Kontakt:

Post autor: Smietana »

Bartbp pisze: Stolik za stolikiem wielkie bandy po prostu coś pięknego
Bartbp są gdzieś możliwe do obejrzenia zdjęcia "z jazdy" z trasy o której piszesz? Ewentualnie helmetcam? Widziałem foto z fazy budowy tej trasy. Chętnie bym tam wyskoczył na tripa, ale nie chce jechać tyle kilosów tak naprawdę w ciemno.
Bartbp
Kontakt:

Re: [szczawnica] są trasy?

Post autor: Bartbp »

Niestety nie mam zdjęć ani Helmetcamu trasy, na fb Na stronie JoyRide Były zdjęcia z budowy tej trasy może wkrótce pojawi się też helmetcam;) Ja Do Kluszkowiec mam 20 min jazdy samochodem a ceny karnetów są naprawdę małe 10 wyjazdów - 30zł...
Lord_92
Kontakt:

Post autor: Lord_92 »

trasy w Szczawnicy są jak Yeti, władze wyciągu mówią, że są ale tak naprawde nikt ich nie widział.... Nawet widziałem w TVP-info reklame jak się Szczawnica reklamowała trasami <lol>
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
ODPOWIEDZ