Bezczelne zachowanie moderatorów...
-
- Kontakt:
Bezczelne zachowanie moderatorów...
Witam. Ktoś z moderacji usunął mi dwukrotnie temat o mojej stronie, nie informując Mnie o tym. Czy ktoś mógłby wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Tematy nie łamały regulaminu, nie widzę więc powodu, z którego miałyby być usunięte.
1) jesli ktos ma problem dotyczacy Moderatorow to powinien go zglosic do wyzszej instancji czyli administracji
2) bez rozmowy z Osoba ktora skasowala Twoj temat stwierdzam,ze nietrudno domyslic sie,ze zostal on uznany za naruszenie regulaminu w punkcie przywolanym przez Vin_OSW
3) za kazde naruszenie regulaminu Moderator moze przydzielic ostrzezenie,w tym przypadku nie zostaly one przydizelone wiec mimo wszystko Moderator podszedl do sprawy lagodnie.
2) bez rozmowy z Osoba ktora skasowala Twoj temat stwierdzam,ze nietrudno domyslic sie,ze zostal on uznany za naruszenie regulaminu w punkcie przywolanym przez Vin_OSW
3) za kazde naruszenie regulaminu Moderator moze przydzielic ostrzezenie,w tym przypadku nie zostaly one przydizelone wiec mimo wszystko Moderator podszedl do sprawy lagodnie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wujek_cieta_riposta złamałeś regulamin i nic nie muszą w związku z tym, ale lajcik i tak już się wieść o stronce rozniosła. Dobre zajęcie jak nie ma co robić a ludzie w rozjazdach. Fajnie że nie trzeba ciskać żadnych play/pause czekać aż się załaduje i oglądać cały film uważając żeby momentu nie przegapić tylko gotowy wycinek jest. 

-
- Kontakt: