EDIT : Zapomniałem dodać, że sprzedałem hamulec za 40zł :/ , kupujący napisał że za naprawę zapłacił 70zł!
I co?diesel2117 pisze:kuba098 Jeśli 98 z twojego nicku jest twoim rocznikiem, to już współczuję miłoszowi..
kuba098 pisze:Hamulec już został sprzedany, bo nie umiem się obchodzić z hydrą.
I z pewnością tak było.dragon-pl pisze:Hamulec mógł być sprawny przed wysyłką przecież,a to widać,że dostał po prostu zapowietrzony.Jeśli nie było nic między klockami podczas przesyłki to jakimś cudem mógł być lub jak kupujący otworzył i za klamkę chwycił to zapowietrzył.
Prawa tak, ale znajomości tematu mogło mu braknąć. Jak gość kupuje coś za 120pln, i od razu sprzedaje za 40, bo "nie zna się" to widać ewidentnie że nie potrafi radzić sobie z problemami, a sam uważa że wszystko mu się należy (mam kuzyna w tym wieku).Taran96 pisze:I co?
Nawet jak gość ma 13 lat to ma takie samo prawo jak inni użytkownicy.
Jeśli zapowietrzył się w paczce to musiało być coś nieszczelne. W ogóle nie wiem co to za dziwny przesąd, że jak się zaciśnie klamkę bez tarczy to zapowietrza się hamulec - setki razy tak robiłem i nic się nie działo, wystarczyło rozsunąć tłoczki.dragon-pl pisze:Hamulec mógł być sprawny przed wysyłką przecież,a to widać,że dostał po prostu zapowietrzony.Jeśli nie było nic między klockami podczas przesyłki to jakimś cudem mógł być lub jak kupujący otworzył i za klamkę chwycił to zapowietrzył.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości