Elo, ma ktos moze manuala do foxa 40 w j.polskim ? Jesli nie w PL to moze byc angielski, ale inny niz ten ze str producenta bo jakos go nie zlapalem ...
Thx
[Amortyzator] Fox 40 - manual
ja też mam pytanie, bo szukam i szukam, może mi ktos podać jaki kolor jest pod jaką wagę, i jak się to ma w praktyce jaki kolor najlepszy pod wagę 82 kg.
mam do wyboru fioletową, zieloną, i niebieską tytanową.
I szukam zamienników uszczelek olejowych do fox 40, chodzi mi o wymiary, z góry dzięki za info.
mam do wyboru fioletową, zieloną, i niebieską tytanową.
I szukam zamienników uszczelek olejowych do fox 40, chodzi mi o wymiary, z góry dzięki za info.
wg katalogu niebieski, wg mnie fiolet, ja waze 90kg i uzytkuje fox-a na fioletowej sprezynie.Mervis pisze:jaki kolor najlepszy pod wagę 82 kg.
I nigdy nie znajdzieszMervis pisze:I szukam zamienników uszczelek olejowych do fox 40

Bardziej banalnego manuala niz ze strony producenta nie znalazlem nigdy, przeciez tam jest kazda czynnosc sfotografowana i opisana prostymi slowami.Mafin pisze:ale inny niz ten ze str producenta bo jakos go nie zlapalem ...
Dlatego ze sie ich nie produkuje, to nie jest uszczelka jak w marzocchi - polecam zapozac sie z przekrojem badz jakas fota uszczelki z Fox-a.Mervis pisze:dlaczego nigdzie nie dostane zamienników olejowych fox ?
Mafin pisze:niektorych slow nie kminie...dlatego szukam w PL
Napisz czego nie rozumiesz to ktos Ci wytlumaczy, tak bedzie prosciej.