Kaski rowerowe firmy Kali?
Kaski rowerowe firmy Kali?
Ogólnie to rozchodzi się o zeszłoroczne modele, o nazwie Mantra i Durgana. Czy są coś warte? Mogę je kupić na niezłej okazji.
Re: Kaski rowerowe firmy kali?
Moim zdaniem są to kaski bardzo dobre. Jeździ w nich MS w 4x Tomas Slavik , Z tego co słyszałem kaski są porównywalne do kasków TLD:)
EZrider, te kaski sa bardzo podobne, ale nie identyczne. Poza tym Kali to inny material
.
EDIT: Co nie znaczy ze EW jest zly. Po prostu Kali jest bardziej 'doinwestowany' - forma jest podobna (chodzi o forme wtryskowa), ale material, wysciolka, pasek, jakosc wykonania (widac po zdjeciu uszczelek z brzegow kasku) itp. sa jednak lepszej jakosci w Kali
.

EDIT: Co nie znaczy ze EW jest zly. Po prostu Kali jest bardziej 'doinwestowany' - forma jest podobna (chodzi o forme wtryskowa), ale material, wysciolka, pasek, jakosc wykonania (widac po zdjeciu uszczelek z brzegow kasku) itp. sa jednak lepszej jakosci w Kali

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
ksztalt skorupy jest taki sam co do reszty to ciezko powiedziec bez objerzenia obydwu na zywo.EZrider pisze:No widzisz? Ja również chwalę mojego EW Nuke. Różnią się tylko mocowaniem daszka.
model avatar wyjatkowo lekki ok 800-850g
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna