Witam wszystkich
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale wiele tekstów na waszej stronie jest dla mnie nieczytelne.
U mnie wszystkie siwe napisy gubią się na tym siwym tle...
...prywatne wiadomości mogę tylko czytać jak zaznaczę całą treść wiadomości i wkleję na jasne tło.
Jeśli tylko ja mam ten problem to proszę mi napisać jak mogę to zmienić albo inaczej ustawić...
Pozdrawiam
--
Damian
Nieczytelny tekst
Nieczytelny tekst
Ostatnio zmieniony 15.08.2011 16:55:15 przez GgG, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeedytowałem troszkę posta żeby już żaden mądry się nie czepiał, wywaliłem z tematu cały śmietnik a niektórzy dostali też za to nagrodę.
Powód: Przeedytowałem troszkę posta żeby już żaden mądry się nie czepiał, wywaliłem z tematu cały śmietnik a niektórzy dostali też za to nagrodę.
http://www.turbo-monkeys.de
-
- Kontakt:
Re: Nieczytalny Text
W mozilli firefox jest dobrze z tym tekstem, reszta przeglądarek chyba nie ogarnia tego problemu ;/
Re: Nieczytalny Text
Nie wiem czy potrzebnie się wtrącam w nie moje sprawy, ale chyba najprostsze rozwiązanie to wejść w panel administratora i w nie pamiętam którą zakładkę i będzie kolor wiadomości polecam dać biała (jak jest RGB to 0,0,0 jak jest HEX to FFFFFF )