Nieczytelny tekst

Iceman79
Kontakt:

Nieczytelny tekst

Post autor: Iceman79 »

Witam wszystkich

Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale wiele tekstów na waszej stronie jest dla mnie nieczytelne.
U mnie wszystkie siwe napisy gubią się na tym siwym tle...
...prywatne wiadomości mogę tylko czytać jak zaznaczę całą treść wiadomości i wkleję na jasne tło.
Jeśli tylko ja mam ten problem to proszę mi napisać jak mogę to zmienić albo inaczej ustawić...

Pozdrawiam

--

Damian
Ostatnio zmieniony 15.08.2011 16:55:15 przez GgG, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeedytowałem troszkę posta żeby już żaden mądry się nie czepiał, wywaliłem z tematu cały śmietnik a niektórzy dostali też za to nagrodę.
http://www.turbo-monkeys.de
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Problem jest znany,niestety tylko programista moze go rozwiazac..Ma nad tym pracowac.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
monster11pl
Kontakt:

Re: Nieczytalny Text

Post autor: monster11pl »

W mozilli firefox jest dobrze z tym tekstem, reszta przeglądarek chyba nie ogarnia tego problemu ;/
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

U mnie w PW też jest problem, rozwiązuje go prostym "ctrl+a", podświetla mi cały tekst i można czytać.
Laito96
Kontakt:

Re: Nieczytalny Text

Post autor: Laito96 »

Nie wiem czy potrzebnie się wtrącam w nie moje sprawy, ale chyba najprostsze rozwiązanie to wejść w panel administratora i w nie pamiętam którą zakładkę i będzie kolor wiadomości polecam dać biała (jak jest RGB to 0,0,0 jak jest HEX to FFFFFF )
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Zaczynam rozdawać warny. Jak ktoś chce jeszcze być zabawny i ponabijac sie z innych użytkowników to zapraszam na gg bo nie tworzycie przyjaznej atmosfery na forum.

btw. DHZ to nie 4chan. Bedziecie memy dobijac w postach zamiast normalnie gadac to pkty respektu szybko nazbieracie.
ODPOWIEDZ