[Szklarska Poręba] nowa trasa DH na XV Lech Bike Festival

BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Widzialem na zywo, gora super, wydaje sie plynna i przemyslana (nie jechalem jeszcze). Za to miedzy dwoma odcinkami ( w polowie trasy) mamy dojazd szutrem po plaskim okolo 800-1000m co moze dac w kosc takim jak ja - bez kondycji.

Tak czy inaczej to chyba najlepsza trasa festiwalu jaka byla, bardzo latwa, plynna i wogole sympatyczna. Nie bylo mozliwosci poprowadzic jej tak aby ominac ten szutrowy dojazd a itak jest spoko.

Aha, dolna czesc trasy to ta do jeziorka - stara poczciwa Nokia ;)
Jak ogarne moj wypadniety bark do jutra nagram helmet i dodam na forum.
zero100
Kontakt:

Re: nowa trasa DH na XV Lech Bike Festival

Post autor: zero100 »

przesadziłeś z tym szutrem. tam jest na oko 200-300m.
BikerJG
Kontakt:

zero100 pisze:przesadziłeś z tym szutrem. tam jest na oko 200-300m.
Napewno powyzej 500m, tak czy inaczej idzie sie zmeczyc plaskim dojazdem, zwlaszcza na fullu 230/200. Trasa wg mnie jest pod rower enduro, bedzie znacznie szybciej (aczkolwiek nie twierdze ze nie jest fajna)
PODRYWKA
Kontakt:

Post autor: PODRYWKA »

Potrzebowała bym transportu do SZKLARSKIEJ POREBY z okolic Wrocławia, Swidnicy bądź Wałbrzycha. Miałby ktoś 1 wolne miejsce ?
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

PODRYWKA ktos na facebooku w grupie KILI pisal ze ma wolne miejsce wiec pisz tam :)

BikerJG jak tam ? masz film ?
BikerJG
Kontakt:

dawid1991 pisze:BikerJG jak tam ? masz film ?
Jak narazie mam wybity bark, moze jutro dojdzie w miare do siebie i pojade cos pojezdzic, napewno dodam video.
arkadius
Kontakt:

Post autor: arkadius »

hmmm tak mnie zastanawia czy jest to juz ostatni dzwon festiwalu mam na mysli ze jesli teraz nie wyjdzie fest to juz nie wyjdzie ,gdyz za rok koninki sie zapowiedziały ze startuja z festem.
Nowa trasa miło wkoncu tak długo na to czekało wielu ludzi, mam nadzieje ze zostanie, ze bedzie to jedna z opcji na mapie freeridowej ,bo inaczej bedziemy mijając szklarską, jadac do szpindla lub roketnicy i mowić: tu kiedys były fajne imprezy rowerowe ale nikt o to nie zadbał porządnie.
I tak sie zastanawiam co zrobic zeby szklarska zyskała miano takiego szpindla albo rokietnicy 2-3 trasy troche enesów troche hopek ,za mojego zycia to chyba nie nastąpi heheheheheh.
Pozdrawiam i do zobaczenia na fescie.
"TEQUILA TONIGHT TOMORROW WE RIDE"
zero100
Kontakt:

Post autor: zero100 »

arkadius pisze:mam nadzieje ze zostanie, ze bedzie to jedna z opcji na mapie freeridowej ,bo inaczej bedziemy mijając szklarską, jadac do szpindla lub roketnicy i mowić: tu kiedys były fajne imprezy rowerowe ale nikt o to nie zadbał porządnie.
Problemów jest wiele. Po pierwsze jest to Park Karkonoski i nie wolno tam jezdzic na rowerze. Po drugie zarząd wyciągu Sudety Lift to: STEDILE-FORADORI MARIO − PREZES ZARZĄDU, THONY WALTHER − CZŁONEK ZARZĄDU, KUCHARCZYK ANDRZEJ − CZŁONEK ZARZĄDU, GREIDERER ALFRED − CZŁONEK ZARZĄDU. Żeby coś załatwić albo z kimś się dogadać to po prostu mega masakra. W sezonie letnim nie ma żadnych biletów wieloprzejazdowych i nikogo to nie interesuje. Tam jest taki beton ,że trzeba mieć kupe siana i znajomości żeby powstał jakiś bike park. Nie sądzę ,żeby stało się to w najbliższym czasie bo nikt w tym jakoś nie widzi interesu.
ODPOWIEDZ