vuelta dh vs. vuelta fr or...??
vuelta dh vs. vuelta fr or...??
chciałbym zienić mavica x221 na jakąś obręcz z w/w. Którą wybrać?? A może coś innego znajdę w cenie 60 zł :]??
Do czego będzie używana?: XC, czasem może jakieś skakanie, ale nie 5 metrów :D. Mam z przodu DH i jest spoko ale z tyłu mam mavica podbitego i lekko gnącego więc czas zmienić co polecicie??:>
Dzięka za wszystkie odpowiedzi
Do czego będzie używana?: XC, czasem może jakieś skakanie, ale nie 5 metrów :D. Mam z przodu DH i jest spoko ale z tyłu mam mavica podbitego i lekko gnącego więc czas zmienić co polecicie??:>
Dzięka za wszystkie odpowiedzi
SKibi chbaś nie lał!!! VUELTA to zajebista felga...stym że FR są nieco słabsze niż DH ja polecam te drugie waże 90kg i nic się z tym nie dzieje w tej cenie to po prostu WYPASSSSSSSSSSS NA MAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! bież DH i się nie zastanawiaj...a pozatym wątpie czy Sun rims-a kupi za 60 zł..
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="adamkiller"]moim zdaniem obie vuelty to jeden ch.. maiłem najpierw dh pózniej fr załozoną na tył i w miesiąc zmieniłem dwie obrecze. nIE wierzę ze to tylko przypadek bo mój kumpel tez miał vuelte dh i poszła przy zeskoku z murka wys. 1m[/quote]
jak ktoś skakać nie umię to i z pól metra rozwali obręcz, vuelty są zaj******te, chciaż dosyć cięzkie
jak ktoś skakać nie umię to i z pól metra rozwali obręcz, vuelty są zaj******te, chciaż dosyć cięzkie
Wezcie pod uwagę 1 rzecz. Vuelta wioększość zeskoków może wytrzyma, jak dobrze wylądujesz. A jak przydzwonisz w drzewko to masz 100% na to że do wymiany. Ja sam jeżdzę na Double Trackach ( to dopiero wytrzymuje ) nie polecałem bo za drogie. Nikt mnie nie przekona do Vuelty. Kupiłęm koła na DH i po jeżdzie w mieście na rowerku XC ( Super V Cannondale ) jakoś nie trzymały centry. Potem, kolega kupił takie same kółka i 2 tyg wytrzymały ( max co on skacze to murek 80 cm ).Sorki ale to jak dla mnie wystarczy by olać tą firmę. Dodam, że szprychy to DT w obydwu przypadkach (2,0). Jednym słowem nie polecam, lepiej dozbierać
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
ja się nie zgadzam mam je 3 miechy u jeżdże i nic nawet centry nie mam Vuelty są zajebiste...Vuelty mają to do siebie że jest robione dużo obręczy nie dokładnie...kiedyś już był topic o tym że kolesiowi się skówka przesuneła o minimetr czy dwa, ja mówie to co wiem jeżdże na nich i są zajebiste...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
Vuelty Rulez! Jezdzi u nas takich wpizdu i dlugo zyja.
Ja mialem dwie takie na 26" poszly, potem znowu mialem dwie, poszly z rowerem.
Kupilem kolejne dwie i poszly z kolami.
Teraz mam kolejne dwie tylko na 24" , nadal rzadza i nie chce zadnych innych obreczy :)
Ja mialem dwie takie na 26" poszly, potem znowu mialem dwie, poszly z rowerem.
Kupilem kolejne dwie i poszly z kolami.
Teraz mam kolejne dwie tylko na 24" , nadal rzadza i nie chce zadnych innych obreczy :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
[quote="SKibi"]Wezcie pod uwagę 1 rzecz. Vuelta wioększość zeskoków może wytrzyma, jak dobrze wylądujesz. A jak przydzwonisz w drzewko to masz 100% na to że do wymiany. Ja sam jeżdzę na Double Trackach ( to dopiero wytrzymuje ) nie polecałem bo za drogie. Nikt mnie nie przekona do Vuelty. Kupiłęm koła na DH i po jeżdzie w mieście na rowerku XC ( Super V Cannondale ) jakoś nie trzymały centry. Potem, kolega kupił takie same kółka i 2 tyg wytrzymały ( max co on skacze to murek 80 cm ).Sorki ale to jak dla mnie wystarczy by olać tą firmę. Dodam, że szprychy to DT w obydwu przypadkach (2,0). Jednym słowem nie polecam, lepiej dozbierać[/quote]
Przyjebalem centralnie w sciane na sztywnym i co ? Nawet milimetra bicia, no al ekazdy ma swoja teorie/.....
Przyjebalem centralnie w sciane na sztywnym i co ? Nawet milimetra bicia, no al ekazdy ma swoja teorie/.....
sprzedam: http://allegro.pl/show_item.php?item=32863340
-
- Kontakt: