Sory, mój błąd ortograficznypiotrex pisze:uwierzytelnienie jak cos,to tak "na boku".a w kontekscie rozwin prosze mysl,bo powiem szczerze ze mnie zagiales tym...
mimo elementow ktore wypisales ponizej z takiego oswiadczenia mozna sie wykpic na podstawie wady oswiadczenia woli (dzialanie pod wplywem bledu,dzialanie w szoku,dzialanie pod wplywem grozby/w stanie zagrozenia,etc),robi sie to tak ze tworzysz pismo w ktorym piszesz,ze np podpisales oswiadczenie pod grozba bo druga strona miala 2m wzrostu i zachowywala sie agresywnie-i z automatu to co podpisales traci waznosc.Jedyne co Cie przed tym chroni to notatka policji.Nawet jesli masz mase wiarygodnych swiadkow to w przypadku wykazania przez druga strone wady oswiadczenia woli jedyna droga jaka CI pozostaje to sad.diesel2117 pisze: spisuje się oświadczenie
to nie powód do chwałyRoslina pisze:Dlatego nie lubie używek i nigdy się do nich nie przekonam.To tak ode mnie.
ps. sie madrze,a sam jezdze z peknieciem;p
nie musisz, o gustach sie nie dyskutuje, ja wole cos przyzwoitego uzywanego niz nowe dziadostwo.Roslina pisze:Dlatego nie lubie uzywek i nigdy sie do nich nie przekonam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości