Bike Park Siepraw
Re: Bike Park Siepraw
niewiem czy to prawda ale ma podobno powstać nowy wyciąg. tak słyszałem.
-
- Kontakt:
Serdecznie Witamy,
Prace w Sieprawiu maja się zdecydowanie ku końcowi, nie zmienia to faktu, ze każda opinia jest cenna...
W związku z powyższym propozycja - sobota testowa w Bike Park Siepraw www.facebook.com/bikeparksiepraw/
Jeździmy w najbliższą sobotę od 10:00 do 18:00, wszyscy mile widziani, opłata za wyciąg w ten dzień będzie wynosić 20 PLN (cały dzień), prosimy w komentarzach o informacje dotyczącą obecności, pozwoli nam to lepiej przygotować się od strony organizacyjnej
Kwestia bezpieczeństwa, obowiązkowy kask oraz podpisanie (dla niepełnoletnich, podpis rodzica lub opiekuna prawnego) oświadczenia przy opłacie za wyciąg o jeździe na własną odpowiedzialność.
Jako, że jesteśmy otwarci na wszystkie pomysły, modyfikacje trasy są mile widziane, każda łopata się przyda...
Mamy przeznaczone miejsce pod przyszłą część typowo dirtową, jeśli jesteście zainteresowani pomocą będziemy wdzięczni...
Na miejscu będzie przygotowane miejsce do mycia rowerów
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt
+48530056911
info@beancycles.com
Prace w Sieprawiu maja się zdecydowanie ku końcowi, nie zmienia to faktu, ze każda opinia jest cenna...
W związku z powyższym propozycja - sobota testowa w Bike Park Siepraw www.facebook.com/bikeparksiepraw/
Jeździmy w najbliższą sobotę od 10:00 do 18:00, wszyscy mile widziani, opłata za wyciąg w ten dzień będzie wynosić 20 PLN (cały dzień), prosimy w komentarzach o informacje dotyczącą obecności, pozwoli nam to lepiej przygotować się od strony organizacyjnej
Kwestia bezpieczeństwa, obowiązkowy kask oraz podpisanie (dla niepełnoletnich, podpis rodzica lub opiekuna prawnego) oświadczenia przy opłacie za wyciąg o jeździe na własną odpowiedzialność.
Jako, że jesteśmy otwarci na wszystkie pomysły, modyfikacje trasy są mile widziane, każda łopata się przyda...
Mamy przeznaczone miejsce pod przyszłą część typowo dirtową, jeśli jesteście zainteresowani pomocą będziemy wdzięczni...
Na miejscu będzie przygotowane miejsce do mycia rowerów
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt
+48530056911
info@beancycles.com
-
- Kontakt:
znajac zapal sieprawia do czegokolwiek to bedzie najgorsza miejscowka w polsce ;p
pare lat temu przez 3 sezony na stronie sieprawia widnial wielki baner "jedyny halfpipe w polsce" i jakos nigdy tego halfpipe'a nie bylo, a ten snowpark co tam stal to porazka, raile chyba byly spawane "na oko" u mechanika samochodowego lub u znajomego ze spawarka.
Kto byl w sieprawiu na desce ten tez wie ze na glownym wyciagu (tym szybkim, jedyny ktory mial orczyk taki profilowany pod deske) mozna bylo w pozniejszych latach jezdzic tylko na nartach!!!!! Tlumaczono to w ten sposob ze deska robi inny slad, ale przeciez po jednym szerokim pasie jaki zostawia deska narty spokojnie przejada, na odwrot juz troche gorzej.
Ta miejscowka (przynajmniej w zimie) sluzy tylko jako maszynka do zarabiania pieniedzy.
To sa moje doswiadczenia z Siepraw-Ski, chcialbym sie mylic.
pare lat temu przez 3 sezony na stronie sieprawia widnial wielki baner "jedyny halfpipe w polsce" i jakos nigdy tego halfpipe'a nie bylo, a ten snowpark co tam stal to porazka, raile chyba byly spawane "na oko" u mechanika samochodowego lub u znajomego ze spawarka.
Kto byl w sieprawiu na desce ten tez wie ze na glownym wyciagu (tym szybkim, jedyny ktory mial orczyk taki profilowany pod deske) mozna bylo w pozniejszych latach jezdzic tylko na nartach!!!!! Tlumaczono to w ten sposob ze deska robi inny slad, ale przeciez po jednym szerokim pasie jaki zostawia deska narty spokojnie przejada, na odwrot juz troche gorzej.
Ta miejscowka (przynajmniej w zimie) sluzy tylko jako maszynka do zarabiania pieniedzy.
To sa moje doswiadczenia z Siepraw-Ski, chcialbym sie mylic.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
Weź rower (lub nie bierz, jeśli masz opory), przyjedz, zobacz co jest zrobione a dopiero potem krytykuj...
-
- Kontakt:
Oczywiscie ze sie pojawie z rowerem i zapewne lopata zeby cos pomoc, mam nadzieje ze Siepraw troche zmienil nastawienie do klienta i wszystko wypali tak jak sie zapowiada.
Fajnie jakby tez w zimie cos tam ruszylo z tym snowparkiem i wyciagiem.
Fajnie jakby tez w zimie cos tam ruszylo z tym snowparkiem i wyciagiem.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
zajebista zabawa, masa ciekawego drewna ! szkoda ze taki krotki odcinek, chociaż z drugiej strony trzeba pochwalić że aż tyle udało się tam upchnąć... byliśmy tam po 3 godz jazdy w Myślenicach (beznadzieja jak na razie) i potem żałowaliśmy że od razu nie przyjechaliśmy do Sieprawia
. jakby jeszcze coś na polance przed lasem postawić do polecenia długiego i na stoku za lasem coś 2-3 razy większego niż stoi, to byłoby już w ogóle fantastycznie. szkoda tez ze stepup za wallem nie ma wybicia dobrego, chyba ze to nie ma być stepup ;]

popawu Trochę jestem w szoku! Czy może piszesz o jakimś innym Sieprawiu? Ale od początku. W byłem tam tydzień temu, a wczoraj w Myślonach i dopiero tam cokolwiek sensownego poleciałem, a póki co, to właśnie w Sieprawiu jest beznadzieja. Jaki sens ma stawianie dziesięciu drewien w rzędzie (sic!), z czego połowa albo bez lądowania albo na poziomie RedBull Rampage??? Dalej... wjeżdżam do zagajnika i pierwsze co to mam dwa drewna pod górę albo wpadam na gruby bal wystający na 30 centów, celowo ułożony w poprzek trasy... WTF???
Ludzie, nie dajcie się omamić fotami ogromnego walla, ns'a czy drewnianych band bo na tym zalety Sieprawia się kończą! Albo jeszcze... te pseudo bandy wykopane w stoku - po co, na co to... którędy na to???
Ludzie, nie dajcie się omamić fotami ogromnego walla, ns'a czy drewnianych band bo na tym zalety Sieprawia się kończą! Albo jeszcze... te pseudo bandy wykopane w stoku - po co, na co to... którędy na to???
Byłem tam ze 2-3tyg temu i po wypowiedzi Arkadikos widzę, że się nic nie zmieniło. Dużo rzeczy bez lądowań w ogóle, a jeśli lądowanie jest to za małe/za płaskie (mówię tu o większych rzeczach, przy małych, z lądowaniami nie jest tak źle, ale są nudne..). Początek też kiepsko, jak pisze kolega wyżej, mocno nie przemyślany jak dla mnie. Da się polecieć większość rzeczy (2 największych nie testowałem), ale nie jest to ani miękko, ani płynnie.
Ogólnie idea fajna, ale dużo do zrobienia. Sensu korzystania z wyciągu tam nie widziałem, szybciej się podchodziło, a góra-dół nie przypadły mi już kompletnie do gustu.
Ogólnie idea fajna, ale dużo do zrobienia. Sensu korzystania z wyciągu tam nie widziałem, szybciej się podchodziło, a góra-dół nie przypadły mi już kompletnie do gustu.
Stare " niefajne " bandy zostały poprawione, i po całej długości stoku powstały nowe bandy. Niedługo zdam relacje czy są to bandy przyjemne, ciekawe i czy dostarczają fun, czy też może jak te stare bandy do niczego. Na oko wglądają ciekawie no ale wszystko się jeszcze okaże... 

A więc: bandy, szybkie, ciekawe, dostarczają wiele frajdy
Nic tylko jeździć 

-
- Kontakt:
ZAPRASZAMY BIKERÓW DO WSPÓŁPRACY I REAKTYWACJI SIEPRAWSKIEGO BIKEPARKU!
Sieprawski BikePark poszukuje chętnych rowerzystów do opieki nad parkiem, które chciałyby przyczynić się do jego rozwoju, tym samym stworzeniem ciekawej miejscówki treningowej!
Dla 5- ciu osób przewidujemy darmowe wjazdy orczykiem przez resztę sezonu, podczas organizowanych weekendów szkoleniowych szkoły mountainboardu, a także darmowe wejścia na poduchę FlyBag w sierpniu - w czasie kiedy poducha będzie u nas niemal całe 3 tygodnie!
Dzięki działaniom ekipy mountainboardowej, las jest "odświeżony", wygrabione i wykoszone są podstawowe linie a część przeszkód zmodernizowana. Park będzie dostosowany jednocześnie pod rower jak i mountainboard, ewentualne prace byłyby wykonywane wspólnie po wcześniejszym dogadaniu terminów.
Park obecnie jest cały przejezdny, wyznaczonych jest kilka linii i działa większość przeszkód, w tym prawie 4m wall, drewniane i ziemne bandy oraz kilka dropów. Jest trochę drewna do wykorzystania, wybudowania nowych przeszkód...
Pytania lub zgłoszenia prosimy przesyłać na info@siepraw-ski.pl lub poprzez facebook - mile widziane osoby z doświadczeniem.
Planujemy spotkanie 20-21 lipiec w Sieprawiu.
https://www.facebook.com/BikeParkSiepraw
Sieprawski BikePark poszukuje chętnych rowerzystów do opieki nad parkiem, które chciałyby przyczynić się do jego rozwoju, tym samym stworzeniem ciekawej miejscówki treningowej!
Dla 5- ciu osób przewidujemy darmowe wjazdy orczykiem przez resztę sezonu, podczas organizowanych weekendów szkoleniowych szkoły mountainboardu, a także darmowe wejścia na poduchę FlyBag w sierpniu - w czasie kiedy poducha będzie u nas niemal całe 3 tygodnie!
Dzięki działaniom ekipy mountainboardowej, las jest "odświeżony", wygrabione i wykoszone są podstawowe linie a część przeszkód zmodernizowana. Park będzie dostosowany jednocześnie pod rower jak i mountainboard, ewentualne prace byłyby wykonywane wspólnie po wcześniejszym dogadaniu terminów.
Park obecnie jest cały przejezdny, wyznaczonych jest kilka linii i działa większość przeszkód, w tym prawie 4m wall, drewniane i ziemne bandy oraz kilka dropów. Jest trochę drewna do wykorzystania, wybudowania nowych przeszkód...
Pytania lub zgłoszenia prosimy przesyłać na info@siepraw-ski.pl lub poprzez facebook - mile widziane osoby z doświadczeniem.
Planujemy spotkanie 20-21 lipiec w Sieprawiu.
https://www.facebook.com/BikeParkSiepraw
-
- Kontakt: