Pytanie do startujących w PP Wierchomla2
-
- Kontakt:
Pytanie do startujących w PP Wierchomla2
Cześc, mam takie pytanie, brałem udział w ww zawodach, jako że były to moje pierwsze zawody(a 2 raz w górach w ogóle) chciałbym racjonalnie ocenić swoje umiejętności i możliwości w ewentualnych przyszłych startach, wiem już nad czym przede wszystkim musze popracować (kondycja :/) ale mniejsza o to, pytanie do was startujących w takich imprezach, jak oceniacie tą trase? była ona łatwa, średnia, czy może trudna? Jak wypada na tle innych tras tegorocznego PP? Prosiłbym o kilka zdań na jej temat zawodników startujących przede wszystkim w hobby i ewentualnie junior, bo wiem że dla elity to była bułka z masłem.
Po co się wypowiadasz jak nie masz żadnej wiedzy w temacie?nie wiem nie byłem, ale jak byleś dwa razy w górach to nie kondycja trenuj tylko technikę
Trasa jak to na wierchomli zwykle - raczej łatwa.
Jak na ową górkę to jedna z lepszych, nie jest to tylko moje zdanie, wiele osób to powtarzało .SzczegÓlnie

Miej świadomość że np do pucharówki na Stożku to ciezko porównać jeśli chodzi o trudność.
Nie mniej jednak trasa wymagała niezlej kondycji do kręcenia.
Jeździj jak najwięcej w zawodach, trenuj z lepszymi, idz na siłke!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Pytanie do startujących w PP Wierchomla2
qbahe siłke ogarniam, spokojnie, w górach jeżdżę na lajcie bardziej dla zabawy często z zatrzymaniem, dlatego przejechanie całej trasy na pełnej mocy sprawiło nie lada wyzwanie.
Dzięki za odpowiedzi Panowie!
Dzięki za odpowiedzi Panowie!
-
- Kontakt:
Re: Pytanie do startujących w PP Wierchomla2
Najlepiej to jest po każdym zjeździe szczelić zminego browara z potoka
Życzę miłego treningu

Życzę miłego treningu