Mtx
Mtx
Siema
Właśnie połamałem Dartmoor Crusher który podobno był pancerny i chciał bym kupić coś co będzie nie do zniszczenia.
myślałem o Mtx 39 ale mile widziane inne pomysły na obręcz do DH/FR w granicach 150zł
I mam jeszcze 1 pytanie.
Bo jest cała seria tych Mtx-ów 29,31,33,39 i przy każdej jest napisane że jest do Dh.
I czym one się tak naprawdę różnią oprócz tego że szerokością?
Właśnie połamałem Dartmoor Crusher który podobno był pancerny i chciał bym kupić coś co będzie nie do zniszczenia.
myślałem o Mtx 39 ale mile widziane inne pomysły na obręcz do DH/FR w granicach 150zł
I mam jeszcze 1 pytanie.
Bo jest cała seria tych Mtx-ów 29,31,33,39 i przy każdej jest napisane że jest do Dh.
I czym one się tak naprawdę różnią oprócz tego że szerokością?
Czas zacząc dolatywać chopy albo zacząc pilnowac naciągu. Rozwalanie takich obreczy jak crusher, mtx39 etc nie oznacza, ze potrzebujesz mocniejszej obreczy tylko, ze cos dziwnego musisz robic. Dzis miałem festiwal dobic obreczy na 823, znajomy ciezszy na stansie i obrecze zyja. Nie wiem jak takie ciezkie kloce mozna zajezdzac.
-
- Kontakt:
Re: Mtx
Mavic EX729 Disc jest na 32 szprychy a ja potrzebuje na 36.
a tak w ogóle to co sądzicie o sztywniaku (point crusher) koło tył 24 + Marzocchi Junior T i koło 26 na przód
a tak w ogóle to co sądzicie o sztywniaku (point crusher) koło tył 24 + Marzocchi Junior T i koło 26 na przód
Fakt , Sławek Łukasik przejechał (80% trasy) "Czarną" na flaku z piątym czasem , oczekiwałem masakry , deemax zyskał dwie małe rysy.Spaced pisze:Czas zacząc dolatywać chopy albo zacząc pilnowac naciągu. Rozwalanie takich obreczy jak crusher, mtx39 etc nie oznacza, ze potrzebujesz mocniejszej obreczy tylko, ze cos dziwnego musisz robic
Mtx są dość miękkie łatwo ,robią się wgnioty, załatwiłem dwa Rajdery zwijajac w ósemkę przy glebie ale stosunek ceny do jakości jest na tyle korzystny , że na przodzie dalej używam tej obręczy.
Bardzo dobrze wspominam S-type, wciąż do dostania , bardzo wytrzymała obręcz, zmieniłem ze względu na wagę , 730 g.
-
- Kontakt:
na allegro znalazłem tylko na 32 ale jeżeli są na 36 to chyba dołożę te 70 zł i zamiast mtx 39 kupie EX729.
albo coś tańszego jak dartmor rider
A co do tej ramy to uważam że za 200 zł nic lepszego kupić się nie da.
Cruschera połamałem a rama jest cała i mam zamiar na niej jeździć dopóki mi się nie połamie
albo coś tańszego jak dartmor rider
A co do tej ramy to uważam że za 200 zł nic lepszego kupić się nie da.
Cruschera połamałem a rama jest cała i mam zamiar na niej jeździć dopóki mi się nie połamie
Mam kolegę który MIAŁ dragstara.
dziś została z niego kupa złomu i leży w komórce.
Ta rama wygląda jak by się zderzyła z czołgiem.
A poza tym fox zawsze mi się źle kojarzył, sam nie wiem dlaczego
dziś została z niego kupa złomu i leży w komórce.
Ta rama wygląda jak by się zderzyła z czołgiem.
A poza tym fox zawsze mi się źle kojarzył, sam nie wiem dlaczego
-
- Kontakt:
na dragstar to przecierz jest leader fox
a co do tych obręczy znalazłem coś takiego.
http://rowerowy.com/czesci/obrecze_opaski/zestaw_vuelta
a co do tych obręczy znalazłem coś takiego.
http://rowerowy.com/czesci/obrecze_opaski/zestaw_vuelta
-
- Kontakt:
bo generalnie dopiero się uczę i zastanawiam się czy wykorzystam możliwości mtxa czy EX729 więc patrze na te o których ludzie mówią że są wytrzymałe i 3 razy tańsze
A tak ogólnie to jesteś z łodzi i widzę że masz trochę doświadczenia.
Jaki serwis mi radzisz?
W Fr shop-ie porządnie mi zaplotą koło?
A tak ogólnie to jesteś z łodzi i widzę że masz trochę doświadczenia.
Jaki serwis mi radzisz?
W Fr shop-ie porządnie mi zaplotą koło?
-
- Kontakt: