Papierosy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale wy p*erd*lic*e. Znam to wielkie zarzekanie sie ze "nigdy nie bede palil" itp z autopsji. Pozniej bierzesz jednego papierosa od kumpla zeby przypomniec sobie jak to bylo w podstawowce, a pozniej juz sie zaczyna.
mam prawie 22 lata, pale od 1.5-2 (nie wiem), no obecnie to mocno sie z tym ograniczam.
Ale denerwuje mnie takie gadanie 18nasto latkow.
mam prawie 22 lata, pale od 1.5-2 (nie wiem), no obecnie to mocno sie z tym ograniczam.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Hehehe. Paliłem trochę w podstawówce. Uznałem że to głupie, mogę wziąć bucha od kogoś czy nawet wypalić całego peta, nie ma tragedii ale generalnie nie lubię bo to po prostu jebie. Nie widzę żadnych pozytywnych efektów.
A jak rodzice przestali palić to nagle sporo więcej kasy w domowym budżecie się pojawiło.
A jak rodzice przestali palić to nagle sporo więcej kasy w domowym budżecie się pojawiło.
LisuKrakow Mówiłeś, że nie będziesz palił a palisz to Twoja sprawa. Skąd możesz wiedzieć, że jak ktoś mówi, że nie będzie palił to po jakimś czasie zacznie, to że Tobie się to nie udało uniknąć palenia nie oznacza, że komuś sie nie uda.LisuKrakow pisze:ale wy p*erd*lic*e. Znam to wielkie zarzekanie sie ze "nigdy nie bede palil" itp z autopsji. Pozniej bierzesz jednego papierosa od kumpla zeby przypomniec sobie jak to bylo w podstawowce, a pozniej juz sie zaczyna.
-
- Kontakt:
Stary, a g mnie obchodzi czy zaczniesz czy nie zaczniesz, mowie tylko ze smieszy mnie takie zarzekanie sie typu "na bank nie zaczne" bo tak naprawde sam nie wiesz na co Cie ochota jeszcze najdzie. I kto powiedzial ze trzeba wydac dyche na fajki dziennie? Mozna to rownie dobrze wydac na dwa lub trzy dni ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Teraz proszę po Polsku. :PEZrider pisze:A ty nie najeżdżaj na najeżdżających najeżdżającym że najeżdżający na palących
EZrider pisze:Nie ma peace & love jest hate & go i ja wolę luz na trasach i panienki.
Polać mu.!EZrider pisze:Palacze palcie dużo. Luz na trasach i więcej lasek dla niepalących

petegie pisze: EZrider napisał(a):"Palacze palcie dużo. Luz na trasach i więcej lasek dla niepalących"
Polać mu.!chłopak dobrze gada.
![]()
Na moje to jest jedna osobapetegie pisze: EZrider napisał(a):"Nie ma peace & love jest hate & go i ja wolę luz na trasach i panienki."
jemu też polać.!

LisuKrakow a może po prostu masz słabą wolę?