Kierownica: Dartmoor Nitro a Funn Fatboy DH BOB
Kierownica: Dartmoor Nitro a Funn Fatboy DH BOB
Czesc siema ; )
Moja Kore polegla na drzewie,lacznie z moja dlonia, wiec trzeba poszukac nowej kierownicy.
Wybor padl na: Dartmoor Nitro lub Funn Fatboy DH BOB.
Obie kierownice maja inne katy,minimalnie inne ale zawsze jest roznica. Czy czuc bedzie roznice 1, 0,5 stopnia.? Pytam tych ktorzy jednak kilka kierownic zaliczyli ; )
Dodam ze przed Kore mialem Easton EA50 - wedlug info ze stron Dartmoor Nitro ma te same katy tylko inna szerokosc. Wiec moze kupic Nitro jesli na EA50 sie dobrze jezdzilo.? ; ) A moze poszukac Easton havoc dh.?
Moze ktos ma linki do realnych zdjec kierownic Nitro w kolorze, czerni, stali i czerwieni
Moja Kore polegla na drzewie,lacznie z moja dlonia, wiec trzeba poszukac nowej kierownicy.
Wybor padl na: Dartmoor Nitro lub Funn Fatboy DH BOB.
Obie kierownice maja inne katy,minimalnie inne ale zawsze jest roznica. Czy czuc bedzie roznice 1, 0,5 stopnia.? Pytam tych ktorzy jednak kilka kierownic zaliczyli ; )
Dodam ze przed Kore mialem Easton EA50 - wedlug info ze stron Dartmoor Nitro ma te same katy tylko inna szerokosc. Wiec moze kupic Nitro jesli na EA50 sie dobrze jezdzilo.? ; ) A moze poszukac Easton havoc dh.?
Moze ktos ma linki do realnych zdjec kierownic Nitro w kolorze, czerni, stali i czerwieni
-
- Kontakt:
Ja bym wybrał zdecydowanie funna, z tego wzgledu, ze po pierwsze jest tanszy, po drugie wytwory dartmoora czesto sa wadliwe, przynajmniej ja slyszalem i widzialem zdjecie na pink bajku uszkodzodzne czesci dartmoora natomiast funna jesszcze nie, no i na funnie jezdza w pucharze swiata, to o czyms musi swiadczyc 

Mam czerwonego Darta od 3 miesięcy i nie jest wcale różowy. Kolor jest identyczny jak oryginalne korki od Bombera 66 RCV z 2009 roku. Mam akurat takie porównanie. Dla mnie wydawała się na początku bardzo krucha - cienkie ścianki. Ale miałem już kilka intymnych spotkań z drzewami i odpukać cały czas trzyma się pionu. Tzn. poziomu. :]
-
- Kontakt:
Lubisz ich, nie lubisz, dostajesz free proto czy free blowjob od nich nie wiem, ale wiem co byś powiedział w takiej sytuacji gdyby nie było Darta.Spaced pisze:Jest tez chyba troche ciezsza, na tyle akurat zeby miec troche extra pewnosci
Kierownice Darta to zło konieczne. Bierz Funna, ja bym tak zrobił.
-
- Kontakt: