Dartmoor WISH 2012
-
- Kontakt:
Re: Dartmoor WISHa 2012
Dział pomyliłem, sory. Tylko nie wiem co w moim poście jest źle napisane ? Twój post też nie jest dobrze napisany.Spaced pisze:Pisz poprawnie i naucz sie doczego dzialy sluza.
Re: Dartmoor WISHa 2012
Na forum nic nie było napisane. Sory za post pod postem.Spaced pisze: O rowerze wiadomo jakis czas.
ahahahaha ale mnie tym rozbawiłes. Nie dość, ze nie wyglada jak Soda to jeszcze prototypy nie pekaja tak bardzo, ze zawodnicy nie chca na nich jezdzic. Do tego dart nie sprzedaje proto pekajacych na swoim sklepieCzlenson pisze:oooo ns soda

No i kąty, pkt obrotu i całkiem sporo rzeczy jest inna. Gdzie ty widzisz podobienstwo? Czy po prostu hejtujesz dla hejtowania bo dart i ns rózne czeci maja od dawna, a to octane ostatnio ta sama obrecz co dart pod swoja nazwa wział wiec role sie odwróciły.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pozostaje tylko czekac na jakas fajna zjazdowke ;p shine, teraz to, dart sie powoli staje fajna firma (nie to co pare lat temu) :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Firma robi dobry progres i to się liczy. W tym tempie za dwa lata może wypuszczą jakąś przyzwoitą zjazdówkę.
Jeśli chodzi o wisha to taki rower jest w stanie ogarnąć większość tras w Polsce i jeśli będzie w dobrej cenie, to na pewno będzie się sprzedawał.
O jakość się nie martwię, sam mam shine'a jako drugi rower i jestem bardzo zadowolony
Jeśli chodzi o wisha to taki rower jest w stanie ogarnąć większość tras w Polsce i jeśli będzie w dobrej cenie, to na pewno będzie się sprzedawał.
O jakość się nie martwię, sam mam shine'a jako drugi rower i jestem bardzo zadowolony

Re: Dartmoor WISH 2012
Rama mi się zajebiście podoba. Ciekawe czy będzie w sprzedaży cały rower czy tylko ramka.
Spaced pisze: Czlenson napisał(a):"oooo ns soda "
ahahahaha ale mnie tym rozbawiłes. Nie dość, ze nie wyglada jak Soda to jeszcze prototypy nie pekaja tak bardzo, ze zawodnicy nie chca na nich jezdzic. Do tego dart nie sprzedaje proto pekajacych na swoim sklepie
No i kąty, pkt obrotu i całkiem sporo rzeczy jest inna. Gdzie ty widzisz podobienstwo? Czy po prostu hejtujesz dla hejtowania bo dart i ns rózne czeci maja od dawna, a to octane ostatnio ta sama obrecz co dart pod swoja nazwa wział wiec role sie odwróciły.
ooo! wolacz, wolamy. ns soda - oooo kolejny rower powielajacy pewien nieoryginalny design. Czyli oooo rower ktory kojarzy sie z automatu z kupa innych rowerow, teraz np z soda.
Fajnie ze Cie rozbawilem, Ty mnie rozbawiasz na trasach, jerseyem i pozycja na rowerze

Fajny rower
GBN CREW
http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
Czlenson pisze:ooo! wolacz, wolamy. ns soda - oooo kolejny rower powielajacy pewien nieoryginalny design. Czyli oooo rower ktory kojarzy sie z automatu z kupa innych rowerow, teraz np z soda.
Co jest w nim nieorginalnego? Zawieszenie? Zawieszenie w twoim antidote wbrew pozorom tez nie jest szczególnie orginalne. Od sody wbrew pozorom rózni sie na tyle, ze nazywanie go kopią jest po prostu głupie i swiadczy o tym, ze oceniasz rowery wg. jakiś urojonych kryterów. Ogolnie masz rower wyglądajacy raczej orginalnie (tak znajdziesz cos podobnego na rynku ale bez przesady), totalnie niepodobny do sody i za bardzo dobra cene, a ty narzekasz?
Wiecej jezdzic musisz, mniej sie po lasach chować chłopców podglądać bo ja cie na trasie nigdy nie widziałem.Czlenson pisze:Ty mnie rozbawiasz na trasach, jerseyem i pozycja na rowerze
-
- moderator
- Kontakt:
Spaced wymien mi jakas rame ktora ma takie zawieszenie jak antidote ? Damper sciskany z obu stron, dolny link z pkt obrotu na osi suportu, rzeczywiscie co 2-ga rama ma taki system zawieszenia...
Jak dla mnie to ramy są bardzo podobne. Ale pewnie też oceniam rowery w/g "urojonych kryterów" i wogóle sie nie znam...
Jak dla mnie to ramy są bardzo podobne. Ale pewnie też oceniam rowery w/g "urojonych kryterów" i wogóle sie nie znam...
groochas pisze:
Spaced wymien mi jakas rame ktora ma takie zawieszenie jak antidote ? Damper sciskany z obu stron, dolny link z pkt obrotu na osi suportu, rzeczywiscie co 2-ga rama ma taki system zawieszenia..
Wizualnie ? Propain to to samo tylko oś jest nad supportem co jest prostszym rozwiazaniem. A jesli mówimy o pracy to uwierz mi przy obecnej różnorodnosci na rynku prawie każdy rower sie z jakims innym pokrywa. Nie jade antidote ale tak długo jak 2 rowery nie wyglądaja prawie tak samo rzucanie hasła kopia jest smieszne. Prawdziwie orginalne zawieszenie/wyglad ma na rynku moze pare rowerów i w wiekszości sa to szalone wynalazki. Nie denerwuj sie bo mi sie antidote podoba, fajny rower nawet jesli z pomysłem dolnego linku na supporcie sie nie zgadzam.