Dartmoor WISH 2012

CAPEF
Kontakt:

Dartmoor WISH 2012

Post autor: CAPEF »

Dartmoor nie śpi ! Luknijcie na WISH 2012
Załączniki
ddd.jpg
19wojslo96
Kontakt:

Post autor: 19wojslo96 »

nie ten dział..
ale co raz lepsze te rowery robia xP
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Pisz poprawnie i naucz sie doczego dzialy sluza. O rowerze wiadomo jakis czas. Bedzie dobrze.
CAPEF
Kontakt:

Re: Dartmoor WISHa 2012

Spaced pisze:Pisz poprawnie i naucz sie doczego dzialy sluza.
Dział pomyliłem, sory. Tylko nie wiem co w moim poście jest źle napisane ? Twój post też nie jest dobrze napisany.
CAPEF
Kontakt:

Re: Dartmoor WISHa 2012

Spaced pisze: O rowerze wiadomo jakis czas.
Na forum nic nie było napisane. Sory za post pod postem.
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

oooo ns soda
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Bo to jakiś czas to już z rok chyba xD
Spaced
moderator
Kontakt:

Czlenson pisze:oooo ns soda
ahahahaha ale mnie tym rozbawiłes. Nie dość, ze nie wyglada jak Soda to jeszcze prototypy nie pekaja tak bardzo, ze zawodnicy nie chca na nich jezdzic. Do tego dart nie sprzedaje proto pekajacych na swoim sklepie ;)

No i kąty, pkt obrotu i całkiem sporo rzeczy jest inna. Gdzie ty widzisz podobienstwo? Czy po prostu hejtujesz dla hejtowania bo dart i ns rózne czeci maja od dawna, a to octane ostatnio ta sama obrecz co dart pod swoja nazwa wział wiec role sie odwróciły.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Z daleka pierwszy Nomad :mrgreen:
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

pozostaje tylko czekac na jakas fajna zjazdowke ;p shine, teraz to, dart sie powoli staje fajna firma (nie to co pare lat temu) :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Kurcze, ładnie to wygląda.
XxUzixX
Kontakt:

Post autor: XxUzixX »

Kurcze, taki byłby dla mnie idealny :D
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

Firma robi dobry progres i to się liczy. W tym tempie za dwa lata może wypuszczą jakąś przyzwoitą zjazdówkę.
Jeśli chodzi o wisha to taki rower jest w stanie ogarnąć większość tras w Polsce i jeśli będzie w dobrej cenie, to na pewno będzie się sprzedawał.
O jakość się nie martwię, sam mam shine'a jako drugi rower i jestem bardzo zadowolony :)
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Mi się tak średnio podoba ;) Ciekawe jak ze sztywnością boczną ;)

CAPEF zmień nazwę tego tematu ;) To Wish, anie Wisha ;)
ajo81
Kontakt:

Re: Dartmoor WISH 2012

Post autor: ajo81 »

Rama mi się zajebiście podoba. Ciekawe czy będzie w sprzedaży cały rower czy tylko ramka.
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

Spaced pisze: Czlenson napisał(a):"oooo ns soda "

ahahahaha ale mnie tym rozbawiłes. Nie dość, ze nie wyglada jak Soda to jeszcze prototypy nie pekaja tak bardzo, ze zawodnicy nie chca na nich jezdzic. Do tego dart nie sprzedaje proto pekajacych na swoim sklepie ;)

No i kąty, pkt obrotu i całkiem sporo rzeczy jest inna. Gdzie ty widzisz podobienstwo? Czy po prostu hejtujesz dla hejtowania bo dart i ns rózne czeci maja od dawna, a to octane ostatnio ta sama obrecz co dart pod swoja nazwa wział wiec role sie odwróciły.

ooo! wolacz, wolamy. ns soda - oooo kolejny rower powielajacy pewien nieoryginalny design. Czyli oooo rower ktory kojarzy sie z automatu z kupa innych rowerow, teraz np z soda.
Fajnie ze Cie rozbawilem, Ty mnie rozbawiasz na trasach, jerseyem i pozycja na rowerze :) Wyglada jak Soda. Nie naduzywaj slowa "hejtowac", obecnie ulubionego zwrotu gowniarzy. Nie wiem tez kto kogo podpatruje, nie interesuje mnie to, nie wiem po co wspominasz o jakichs obreczach ...

Fajny rower
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
Spaced
moderator
Kontakt:

Czlenson pisze:ooo! wolacz, wolamy. ns soda - oooo kolejny rower powielajacy pewien nieoryginalny design. Czyli oooo rower ktory kojarzy sie z automatu z kupa innych rowerow, teraz np z soda.

Co jest w nim nieorginalnego? Zawieszenie? Zawieszenie w twoim antidote wbrew pozorom tez nie jest szczególnie orginalne. Od sody wbrew pozorom rózni sie na tyle, ze nazywanie go kopią jest po prostu głupie i swiadczy o tym, ze oceniasz rowery wg. jakiś urojonych kryterów. Ogolnie masz rower wyglądajacy raczej orginalnie (tak znajdziesz cos podobnego na rynku ale bez przesady), totalnie niepodobny do sody i za bardzo dobra cene, a ty narzekasz?
Czlenson pisze:Ty mnie rozbawiasz na trasach, jerseyem i pozycja na rowerze
Wiecej jezdzic musisz, mniej sie po lasach chować chłopców podglądać bo ja cie na trasie nigdy nie widziałem.
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Spaced wymien mi jakas rame ktora ma takie zawieszenie jak antidote ? Damper sciskany z obu stron, dolny link z pkt obrotu na osi suportu, rzeczywiscie co 2-ga rama ma taki system zawieszenia...

Jak dla mnie to ramy są bardzo podobne. Ale pewnie też oceniam rowery w/g "urojonych kryterów" i wogóle sie nie znam...
Spaced
moderator
Kontakt:

groochas pisze:

Spaced wymien mi jakas rame ktora ma takie zawieszenie jak antidote ? Damper sciskany z obu stron, dolny link z pkt obrotu na osi suportu, rzeczywiscie co 2-ga rama ma taki system zawieszenia..

Wizualnie ? Propain to to samo tylko oś jest nad supportem co jest prostszym rozwiazaniem. A jesli mówimy o pracy to uwierz mi przy obecnej różnorodnosci na rynku prawie każdy rower sie z jakims innym pokrywa. Nie jade antidote ale tak długo jak 2 rowery nie wyglądaja prawie tak samo rzucanie hasła kopia jest smieszne. Prawdziwie orginalne zawieszenie/wyglad ma na rynku moze pare rowerów i w wiekszości sa to szalone wynalazki. Nie denerwuj sie bo mi sie antidote podoba, fajny rower nawet jesli z pomysłem dolnego linku na supporcie sie nie zgadzam.
ODPOWIEDZ