[Wisła] A-line Wisła Stożek
[Wisła] A-line Wisła Stożek
Nowa linia na Stożku gotowa. Oficjalne otwarcie A-line na którym znajdziecie mnóstwo stolików i band w najbliższy weekend tj. 3-4 września. Zapraszamy wszystkich na wspólny relaks na najprzyjemniejszej trasie w Polsce
Po jeździe grill/ognisko. Według prognoz zapowiada się słoneczny weekend.

jestescie niesamowici kurde koles robi wam trase która chociaz w jakims stopniu daje wam szanse pojexdzenia tak jak tam nazywa ja tak samo żeby każdy wiedział mnie więcej o co chodzi ale nie kazdy musi wtrącic swoje hejterskie 3 grosze tak żeby było żeby sobie skrytykowac tomka i perina ... segativ kurde ciekawe jak budowali prawdziwego alina pewnie łopatami ? no a trase to najlepiej żeby była odrazu jak autostrada wiadomo że wszystko się musi rozjeździć kwestia tego czy chłopaki zadbaja o to tak żeby nie było jakieś nie ziemskiej tarki ... czekam na info i zdjęcia pozdrawiam !!
Re: A-line Wisła Stożek
SegatiV, ironia czy Ty tak na serio??? Przecież to zdjęcie jest z Crankworx z Whip Contest, a rider to Brendan Faircloth.
SegatiV, jakby to zdjęcie było jeszcze w Polsce zrobione
swoją drogą ciekawi mnie bardzo dlaczego Bike Park Stożek promuje swoją trasę nie swoim zdjęciem... ciekawe czy autor (zapewne jakiś kanadol) o tym wie? (pewnie nie)
ABG, zdjęcia są na Facebooku - o tutaj
miałem okazję pojeździć na A-Line i szczerze mówiąc, to trasa z Wisły obok A-Line to nawet "nie stała"
bardzo bym chciał, aby ktoś zrobił taką typową kanadyjską traskę z tryliardem hopek o ostrym kącie (tak jak w Whistler), ale chyba się nie doczekam... w każdym razie chłopaki z Wisły dobrze kombinują i za to im się należy szacuken! 

ABG, zdjęcia są na Facebooku - o tutaj
miałem okazję pojeździć na A-Line i szczerze mówiąc, to trasa z Wisły obok A-Line to nawet "nie stała"

43RIDE magazyn rowerowy
Chłopie mało wiesz o parkach. Szerokosc trasy nie zalezy od jej rozjezdzenia tylko od tego jak sie ją wytyczy.Kamil89 pisze:no a trase to najlepiej żeby była odrazu jak autostrada wiadomo że wszystko się musi rozjeździć kwestia tego czy chłopaki zadbaja o to tak żeby nie było jakieś nie ziemskiej tarki
A co do Tarki - i tak bedzie. Nie da sie w ruchliwym parku najbardziej popularnych tras utrzymać bez tarki. Albo przynajmniej jeszcze nie byłem na popularnej parkowej trasie gdzie nie było jej choć troche. Ludzie i tak bedą narzekać. Fajna incjatywa.
Tomas co do aline z mega iloscia chop - powiem ci, że o ile bandy sie w europie przyjmuja to pełnych chop tras wielu nie widzialem. W Chatel coś w próbują, w les gets była ale raczej techniczna nadmiernie i trudna. Może Wagrain bo tam były jakis ważny typ z Whistler działa. Nie byłem to nie wiem.
co to za marketing i piar?? ma byc profeska z elementami bajery
zdjęcia mają być z gotowej trasy a nie zbudowy! i gdzie jest helmetqrwacam??
niemniej jednak Wisle gratulujemy erlajna :geek: aaa i mam nadzieje, że nie zostały zbudowane żadne po_je_ba_ne dable tylko wszystko na flow'och, bezpiecznych, zapewniających fun 99% riderów, stoliczkach:)

Trasa kończy się wlotem na końcówkę trasy downhillowej w pierwszym lesie. Foty postaramy się wrzucić w najbliższych dniach.
Segativ - zapomniałeś do koparki i łopat dodać grabie i ubijanie (biorąc pod uwagę żę nie widziałeś trasy to i tak jak na Ciebie nie za dużo narzekasz - widzę postęp)
W niedzielę każdy jeżdżący do karnetu otrzyma gratisową kiełbę
hopy są różne z niewielkim lotem, bardziej płaskim po duże i wysokie loty, natomiast bandy raczej ogromne jak na polskie warunki (większych w PL nie widziałem)
Do zobaczenia na trasie !
Segativ - zapomniałeś do koparki i łopat dodać grabie i ubijanie (biorąc pod uwagę żę nie widziałeś trasy to i tak jak na Ciebie nie za dużo narzekasz - widzę postęp)
W niedzielę każdy jeżdżący do karnetu otrzyma gratisową kiełbę

hopy są różne z niewielkim lotem, bardziej płaskim po duże i wysokie loty, natomiast bandy raczej ogromne jak na polskie warunki (większych w PL nie widziałem)
Do zobaczenia na trasie !
tomo tak jak wspomniałem na PW - serio, koncepcja mi się podoba, a wpis na FB, że "trasa musi się ubić" skłonił mnie, po doświadczeniach, do sceptycznego wniosku. Jeśli to jest prawdą, cieszę się:
I słusznie zauważyłeś, nie widziałem, nie oceniam... Co dziwne, jet to u mnie swego rodzaju prawidłowością 
Również do zobaczenia na trasie
Wiesz, dobrze że wspominasz, że "mało" narzekamtomo pisze:zapomniałeś do koparki i łopat dodać grabie i ubijanie

Również do zobaczenia na trasie