Siema
W wrześniu będę w Przemyślu i tu moje pytanie o jakieś trasy może to być lekkie dh na miarę człowieka z mazowsza i sprzętu ht, mogą też być jakieś szlaki enduro z naciskiem na zjazdy ;p bo mój rower ewidentnie nie nadaje się na dłuższe podjazdy. Będę wdzięczny za propozycje ciekawych trasek, singli czy mogą to być nawet jakieś ciekawe szlaki turystyczne. z góry wielkie dzięki.
Przemyśl-jakie trasy warto objechać
Przemyśl-jakie trasy warto objechać
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58891
Moja maszina :D
Moja maszina :D
Szczerze powiem tak: jeśli chodzi o trase typowo dh to nie znajdzie się u nas... Była jakaś tam na stoku po lewej stronie ale już praktycznie nie jest przez nas jeżdżona , choć możesz się tam wybrać i pojeździć. Taki nasz malutki jak to nazywamy bikepark zrobiliśmy na Lipowicy. (dzielnica Przemyśla, w sumie prawie centrum). Park miejski, fajne alejki usypane takim tłuczniem, fajnie się zjeżdża, typowe miejskie klimaty. Na górę Wapielnicę zaraz kolo Przemyśla(znajdziesz na mapie) jest bardzo fajny podjazd i kamienisty zjazd, ciekawie:). I ogólnie mase szlaków zaznaczonych na mapie którą można kupić w jakis tam punktach turystycznych.