Relacja na Freecaster.tv
Relacja na Freecaster.tv
Witam! Mam pytanie, czy relacja z mistrzostw świata jest darmowa czy płatana jak w zeszłym roku ?
SegatiV - 3edycje ale pucharu swiata, a pytanie jest o mistrzostwa:) W sumie to i mnie to interesuje bo nie jestem pewien ale mam nadzieje, ze w tym roku darmowa...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Relacja na Freecaster.tv
mistrzostwa świata są płatne.
15€ kosztuje pakiet 4x+XC+DH do tego powtórki itd.
Trzeba się zarejestrować i po płatności PayPalem logujemy się na konto i można oglądać.
na eurosporcie nie będzie.
Swoją drogą to ciekawe czy można z jednego konta na dwóch komputerach oglądać^^
15€ kosztuje pakiet 4x+XC+DH do tego powtórki itd.
Trzeba się zarejestrować i po płatności PayPalem logujemy się na konto i można oglądać.
na eurosporcie nie będzie.
Swoją drogą to ciekawe czy można z jednego konta na dwóch komputerach oglądać^^
http://chr.rybnik.pl
Nie da sie niestety z 2kompow na raz :/ Rok temu pierwszy puchar tez byl platny i nawet zaplacilem ale tylko z jednego komputera sie da na raz, bo jak kolega u siebie wpisal ten kod to znowu mi wylaczylo relacje...
jest wyjście, ja w poprzednim roku oglądałem live logując się z ip z Kanady gdzie oglądanie było za free. analogicznie myśląc dziś też powinno się dać logując się z ip ze Szwajcarii. jak ktoś wie jak zmienić ip na zagraniczne to niech zapoda jakiś poradnik lub stronę. ja nie pamiętam adresu strony gdzie zmieniałem ip.
JEEEEB Z DZIDY !!!!
jest wyjście, ja w poprzednim roku oglądałem live logując się z ip z Kanady gdzie oglądanie było za free. analogicznie myśląc dziś też powinno się dać logując się z ip ze Szwajcarii. jak ktoś wie jak zmienić ip na zagraniczne to niech zapoda jakiś poradnik lub stronę. ja nie pamiętam adresu strony gdzie zmieniałem ip.
JEEEEB Z DZIDY !!!!
a z jakiej racji szwajcarzy i kanadyjczycy maja to za darmo? 

http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Re: Relacja na Freecaster.tv
Ech, wystarczy ze ktos z wykupionym dostepem i dobrym polaczeniem bedzie restreamowal (od zera w pol godziny mozna to wszsytko zorganizowac). Problemem moze byc jedynie znalezienie serwisu ktory nie jest podatny na dzialania freecastera ale watpie, zeby ekipa freecastera sledzila tematy na dhzone 

-
- Kontakt:
Wychodzi z tego, ze Slawek 11 w juniorach, reszty nie wiem, zaraz bede szukal wynikow na stronie UCI