nooo ale juz na któryms filmiku "streetowym"widze przewage barspinów:/ u erenesa jest zajebiscie bo np barspin to barspin albo triple barspin to juz jest kozak;] a taki zwykły barspin to padaka;/ nienawidze tego tricku bo na dabombie było ciezko i sie zraziłem bo mam twarde siodełko i miałem całe nogi porozcinane i dałem sobie spokój:P
to wy nie widzieliscie jak rns przeskoczyl bunnym ulice :P ta co sie na kazury jedzie zaraz na poczatku na wysokosci zubra :P ale potem chlopak nie chcial zeby to nagrac na aparacie
kurde jak dla mnie Erenes to czlowiek widmo... niby jest ale go nie ma :P nie da sie z nim polatac... znika i sie pojawia... a kurde chcialbym mu pokazac co umieja hardkorowcy :D
Dla mnie jeżdzisz zajebiście, chciałbym takiego bunnego robić jak ty he he np przez śmietnik. Zastanawiam sie bo chyba Ciebie widziałem w 25 na zawodach na Kazurach no nie?
Dla mnie wypas, zajebiście jeżdzisz i nie ma co gadać.
What da fuck?! link mi nie działa pod niczym ;/ Czy mozecie normalnie zassać ten plik ? Ten drugi film bez problemu ( ten nocny ) ale z tym nic nie chce iść ;(
Uuuuuu ereneeeeeees żyjemy:P widziałem jakies twoje fotki ostatnie damage sprzetu:P maaatko czemu korków do kiery sobie nie dasz?? matko obal 2 szampany i juz masz i kierownica nie dostaje az tak bardzo:P;] i nie słychać tak fest jak spada;] taka moja rada;]