Ja bym brał np sx traila na uniwersalny rower, do tego damper z dużą ilością regulacji i można mieć prawie sztywniaka lub pływającą zawiechę.
Nada się na góry spokojnie
Rama i amortyzator 160-200mm
-
- Kontakt:
The One podjezdza jak mazenie na 180mm skoku na tyle i 180mm z przodu. Jezdze z typem ktory ma tego Canfielda (ja jezdze głownie AM ) i musielibyscie zobaczyc co on podjezdza na jednym ringu 32 z przodu i kasecie 11-36 z tyłu to niekiedy wiezyc sie nie chce.....
Mysle ze duzo zalezy tez od tego jak mocne masz nogi i wiem ze są pewnie rowery ze mniejsym skokiem ktore by podjezdzaly lepiej ale napewno Canfield jest godny uwagi.
sorry ale wlasnie przeczytałem post wyzej i przypomniało mi sie z tym SX`em zobaczcie sobie samą końcówke tego filmiku z Champery http://dirt.mpora.com/news/dirttv-champ ... day-1.html
około 5:10
HAHA
Mysle ze duzo zalezy tez od tego jak mocne masz nogi i wiem ze są pewnie rowery ze mniejsym skokiem ktore by podjezdzaly lepiej ale napewno Canfield jest godny uwagi.
sorry ale wlasnie przeczytałem post wyzej i przypomniało mi sie z tym SX`em zobaczcie sobie samą końcówke tego filmiku z Champery http://dirt.mpora.com/news/dirttv-champ ... day-1.html
około 5:10
HAHA

Re: Rama i amortyzator 160-200mm
Faktycznie The One podjeżdża niesamowicie, to nie kwestia łydy tylko po prostu idzie do góry jak przecinak
Jeśli chodzi o masę to nasz klient złożył The One w rozmiarze "L" na 14,7 kg ! Ma tam Elkę, Foxa 180, koła i pedały Canfielda, korba 1-zębatkowa XTR, Saint itp.

Jeśli chodzi o masę to nasz klient złożył The One w rozmiarze "L" na 14,7 kg ! Ma tam Elkę, Foxa 180, koła i pedały Canfielda, korba 1-zębatkowa XTR, Saint itp.
-
- Kontakt:
Re: Rama i amortyzator 160-200mm
Heh, cieszy mnie to bardzo bo Michał jest mega ziomalem
miałem okazję go poznać w lipcu bo przyjechał do nas na Enduro Trophy 

-
- Kontakt: