Mini Pocket Bike
Mini Pocket Bike
Witam.
Przymierzam się do kupna Mini Pocket Bike nie wiem jak się to dokładnie piszę, ale chyba prawidłowo, może wy znacie jakieś konkretne modele albo marki które warto kupić na taką ,,zabawkę" mam max 1400zł-1500zł. Jak zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie do dobrego.
Pozdrawiam i dziękuje z góry.
P.S - patrzyłem na KTM, ale ceny wygórowane (dodam, że w nich są amortyzatory Marzocchi ;])
Przymierzam się do kupna Mini Pocket Bike nie wiem jak się to dokładnie piszę, ale chyba prawidłowo, może wy znacie jakieś konkretne modele albo marki które warto kupić na taką ,,zabawkę" mam max 1400zł-1500zł. Jak zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie do dobrego.
Pozdrawiam i dziękuje z góry.
P.S - patrzyłem na KTM, ale ceny wygórowane (dodam, że w nich są amortyzatory Marzocchi ;])
Re: Mini Pocket Bike
dozbieraj troche i kup jakiegos 65ccm
-
- Kontakt:
Jak masz 2 suwa to jest moc.Puncu pisze:Poza tym jak kupować dirt bike'a to tylko 150ccm. 50-110ccm to się tylko rozpędza.
Kumpel ma takiego średniego krosa, kawaszka 80ccm 2 suw i powiem tak, zapie***la to jak głupie...
Może byście dali propozycje do tej ceny ;]Laito96 pisze:mam max 1400zł-1500zł
Albo jakiegoś linka do aukcji ;-p
Ja Ci mówiłem już, olej pocket bika i zmodernizuj rowera 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jaki jest sens kupowania Pocket Bikea? Moment wyrośniesz z niego i odstawisz na bok... Jak już przyinwestowałeś w rower to po kij Ci motór, Dowal do rowerka tą gotówkę co masz, a będzie naprawde dobry sprzęcik
Pocket to zabawka na chwile. Pojeździsz troszkę miesiąc czy dwa a potem będzie leżał za domem. Niepotrzebny wydatek 

Jak chcesz się pobawić to kup jakiegoś starego złoma np motorynkę za 100-150 zł 
Podrasuj i masz zabawę

Podrasuj i masz zabawę

Zeby kupic motorynke jezdzaca trzeba dac z 400zlurak pisze:Jak chcesz się pobawić to kup jakiegoś starego złoma np motorynkę za 100-150 zł
Podrasuj i masz zabawę

To znaczy do czego, przepraszam bardzo?
Myślałem, ze kolega szuka małej 50, a motorynka jest wręcz idealna
Po co wydawać niewiadomo ile kasy na mini crossa, który i tak zaraz sie rozleci.