Mini Pocket Bike

Laito96
Kontakt:

Re: Mini Pocket Bike

Post autor: Laito96 »

... ni skomentuje tego ;]
Nie potrzeba mi motoru 50ccm tylko mini czy pocket bike bo Simsona Enduro mam stoi w garażu u dziadzia. Ja chcę takiego małego crossa albo ścigacza. Tak jak pisałem 1500zł max na to. Może podajcie jakiś link albo marke i model do dobrego mini / pocket bike .
TheSebaFr
Kontakt:

Post autor: TheSebaFr »

Puncu pisze:Motorynka nie jest crossem i zatrze ją przy pierwszej lepszej górce lub złamie w pierwszym ostrzejszym terenie.
A pocket bike jest crossem? Ty chyba mx nie widziales...
Laito96 pisze:... ni skomentuje tego ;]
Nie potrzeba mi motoru 50ccm tylko mini czy pocket bike bo Simsona Enduro mam stoi w garażu u dziadzia. Ja chcę takiego małego crossa albo ścigacza. Tak jak pisałem 1500zł max na to. Może podajcie jakiś link albo marke i model do dobrego mini / pocket bike .
Za te pieniadze nie dostaniesz mini crossa/ścigacza jak to mówisz, jedynie chińczyki, które po paru jazdach się posypią.
CAPEF
Kontakt:

Post autor: CAPEF »

Sory bardzo ale nie mogę się zgodzić jeżeli chodzi o zatarcie motorynki. Miałem osobiście motorynke, jeździłem nią po lesie ( 2x sprzęgło spaliłem) :mrgreen: ale o zatarciu ie było mowy. Jeździli kumple co ważą po 80, z lasu pod stroooomą górę ich na lajcie wytargiwała. Motorynka wbrew pozorom ma kopa :wink:
ODPOWIEDZ