Cm i minuty w opisach dzieczyn na Fb

LestatBiker
Kontakt:

Cm i minuty w opisach dzieczyn na Fb

Post autor: LestatBiker »

Czołem wszystkim! Zatem do rzeczy: wchodzimy do pokoju, włączamy komp, szykujemy przekaskę, czekamy aż złom się uruchomi, wpisujemy hasło, wreszcie działa.....Ok, zatem wbijamy na fejsa i widzimy iż płeć piękna otacza zagadkę, wokół tajemniczych minut i centymetrów w statusach i komentarzach, tylko o co w tym biega? Z tajnego źródła zwanego internetem doczytałem się, że chodzi o to w jakim czasie zmywają powierzchnię podłogi, ilość naczyń, jaki mają rozmiar buta i ile czasu modelują fryzurę, A także że chodzi o grubość tapety i czas nakładania, długość i czas produkcji klocka, czy nawet długość boberkowych włosów i czas golenia.... o co im z tym chodzi?
Back in black
artek700
Kontakt:

Post autor: artek700 »

-
http://chr.rybnik.pl
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

nie. pierwsza liczba to numer buta z "cm" na końcu a druga to ile czasu zajmuje im ułożenie fryzury -,-.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

"Drogie panie i panienki, znowu nadszedl czas aby wzbudzac swiadomosc o raku piersi. Pamietamy akcje z wczesniejszych lat, kiedy pisalysmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejc¨scu, gdzie zwykle kladziemy6 w domu swoje torebki. W tym roku robimy cos innego.
Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna.
Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly ! "

Jakby nie można było napisać: UWAGA KUR*** NA RAKA PIERSI !. Tylko wymyślają jakieś zgadywanki :roll:
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Rozmiar patelni i w jakim czasie zmywają ;)

Głupie to z lekka :P
Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

Ciekawe co ma rozmiar buta do cycków...

Co do mammografii... Znajoma znajomej wymyśliła fajną akcję (bardzo małą, nierozpowszechnioną raczej) "cycki są fajne". Sprzedawała koszulki z takim właśnie nadrukiem, zarabiając sobie tak na badania. To na pewno lepszy pomysł niż jakieś idiotyczne zagadki, które co prawda wiążą się tylko z kobietami, ale wiecie jak to jest...

Znalazłem plakacik ;)
Obrazek

Mam nadzieję, że nikt mnie za niego nie zje.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Vin_OSW pisze:Głupie to z lekka :P
Morris pisze:Ciekawe co ma rozmiar buta do cycków...
A co Was to obchodzi? Nie rozumiem tej nagonki, jeśli ta sprawa z akcją to prawda, to darował bym sobie rozmyślania na temat jej słuszności. Chcą, to mają.
szymon102 pisze:Jakby nie można było napisać: UWAGA KUR*** NA RAKA PIERSI !. Tylko wymyślają jakieś zgadywanki :roll:
Widać nie można, poczytaj trochę o psychologii, dowiesz się dlaczego niektórych rzeczy nie należy mówić otwarcie itd.
Morris
Kontakt:

SegatiV ja nie neguję, nie odbieraj tego źle. Ale są znacznie lepsze sposoby przekazu, które nie kojarzą się z sam wiesz czym. Bo takie było moje pierwsze skojarzenie kiedy zobaczyłem taki podpis. Może to ze mną jest coś nie tak, nie wiem, całkiem możliwe...

Ale o jakości w takim przypadku nie decyduje forma, a skuteczność.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Morris pisze:Ale o jakości w takim przypadku nie decyduje forma, a skuteczność.
I jeśli wierzyć temu, co wyżej zostało napisane, taka właśnie forma działa dobrze.
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Oj tam Segativ ;]

Gdzie modzi? wreszcie temat z cyckami sie zrobił :D Ja bym przykleił!
Back in black
Morris
Kontakt:

SegatiV pisze:I jeśli wierzyć temu, co wyżej zostało napisane, taka właśnie forma działa dobrze.
Wiesz, od przekazywania głupich podpisów do robienia badań (tym bardziej płatnych niestety) daleka droga. Ale trzymam kciuki ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Dla mnie to bzdura.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
spz
Kontakt:

Post autor: spz »

Zgadywanki... a podobno kobiety nie lubia bawic sie w podchody :lol:
Dla mnie ta akcja to jakas bzdura. Czy przez to zwiekszy sie moja swiadomosc o raku piersi? A to ja dostane rego raka piersi czy kobieta ma wieksze prawdopodobienstwo? Rozumiem akcje organizowana przez panie dla mezczyzn o raku prostaty. A teraz to panie organizuja dla mezczyzn akcje o raku piersi dla kobiet? Czy ktos widzi w tym jakas logike?
Tani, zalosny, najpodlejszy marketing.
http://spinacz86.pinkbike.com/
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

KaKTuSSS pisze:Dla mnie to bzdura.
Dla mnie również.
Taran96
Kontakt:

Post autor: Taran96 »

Banan725135650 pisze:

KaKTuSSS napisał(a):"Dla mnie to bzdura."

Dla mnie również.
Wyluzujcie..
Przynajmniej jest ciekawy temat na forum ;)
[K]
-Amor (+180 skoku,najlepiej 2 półka) ,
-Manetka Sram(używana,9 biegów),
-Korby,
-Hebel.
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

No... zajebiscie ciekawy.
Co Wy byscie bez tego facebooka zrobili ;p daj Panie Boze zebym mial szanse sie przekonac.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Taran96
Kontakt:

Post autor: Taran96 »

LisuKrakow pisze:daj Panie Boze zebym mial szanse sie przekonac.
Wtedy będzie koniec świata :|
[K]
-Amor (+180 skoku,najlepiej 2 półka) ,
-Manetka Sram(używana,9 biegów),
-Korby,
-Hebel.
ODPOWIEDZ