Cm i minuty w opisach dzieczyn na Fb
-
- Kontakt:
Cm i minuty w opisach dzieczyn na Fb
Czołem wszystkim! Zatem do rzeczy: wchodzimy do pokoju, włączamy komp, szykujemy przekaskę, czekamy aż złom się uruchomi, wpisujemy hasło, wreszcie działa.....Ok, zatem wbijamy na fejsa i widzimy iż płeć piękna otacza zagadkę, wokół tajemniczych minut i centymetrów w statusach i komentarzach, tylko o co w tym biega? Z tajnego źródła zwanego internetem doczytałem się, że chodzi o to w jakim czasie zmywają powierzchnię podłogi, ilość naczyń, jaki mają rozmiar buta i ile czasu modelują fryzurę, A także że chodzi o grubość tapety i czas nakładania, długość i czas produkcji klocka, czy nawet długość boberkowych włosów i czas golenia.... o co im z tym chodzi?
Back in black
"Drogie panie i panienki, znowu nadszedl czas aby wzbudzac swiadomosc o raku piersi. Pamietamy akcje z wczesniejszych lat, kiedy pisalysmy na tablicy kolor biustonosza, czy tez o miejc¨scu, gdzie zwykle kladziemy6 w domu swoje torebki. W tym roku robimy cos innego.
Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna.
Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly ! "
Jakby nie można było napisać: UWAGA KUR*** NA RAKA PIERSI !. Tylko wymyślają jakieś zgadywanki
Na tablicy podajemy w cyfrach rozmiar swoich butow i dalej piszemy ”cm” po czym dodajemy czas, jaki nam zajmuje zrobienie wlosow/fryzury. Pamietajmy, ze w latach ubieglych w akcji wzielo tak wiele kobiet, ze nawet w dziennikach telewizyjnych, radiowych i prasie o tym mowiono. Ponawiajmy wpis na tablicy, aby przypomniec wszystkim, dlaczego to robimy. Nie tlumaczmy zadnemu mezczyznie, co nasz wpis oznacza. Niech sie sami domyslaja. Skopiuj te wiadomosc i wklej do skrzynek wszystkich swoich kolezanek/przyjaciolek. Zrobmy akcje wieksza, niz ubiegloroczna.
Ja zrobilam swoje… teraz kolej na Ciebie! Do dziela … i pozwolmy sobie wywolac ponownie ciekawosc panow i ich domysly ! "
Jakby nie można było napisać: UWAGA KUR*** NA RAKA PIERSI !. Tylko wymyślają jakieś zgadywanki

S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Ciekawe co ma rozmiar buta do cycków...
Co do mammografii... Znajoma znajomej wymyśliła fajną akcję (bardzo małą, nierozpowszechnioną raczej) "cycki są fajne". Sprzedawała koszulki z takim właśnie nadrukiem, zarabiając sobie tak na badania. To na pewno lepszy pomysł niż jakieś idiotyczne zagadki, które co prawda wiążą się tylko z kobietami, ale wiecie jak to jest...
Znalazłem plakacik

Mam nadzieję, że nikt mnie za niego nie zje.
Co do mammografii... Znajoma znajomej wymyśliła fajną akcję (bardzo małą, nierozpowszechnioną raczej) "cycki są fajne". Sprzedawała koszulki z takim właśnie nadrukiem, zarabiając sobie tak na badania. To na pewno lepszy pomysł niż jakieś idiotyczne zagadki, które co prawda wiążą się tylko z kobietami, ale wiecie jak to jest...
Znalazłem plakacik

Mam nadzieję, że nikt mnie za niego nie zje.
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

Vin_OSW pisze:Głupie to z lekka :P
A co Was to obchodzi? Nie rozumiem tej nagonki, jeśli ta sprawa z akcją to prawda, to darował bym sobie rozmyślania na temat jej słuszności. Chcą, to mają.Morris pisze:Ciekawe co ma rozmiar buta do cycków...
Widać nie można, poczytaj trochę o psychologii, dowiesz się dlaczego niektórych rzeczy nie należy mówić otwarcie itd.szymon102 pisze:Jakby nie można było napisać: UWAGA KUR*** NA RAKA PIERSI !. Tylko wymyślają jakieś zgadywanki
SegatiV ja nie neguję, nie odbieraj tego źle. Ale są znacznie lepsze sposoby przekazu, które nie kojarzą się z sam wiesz czym. Bo takie było moje pierwsze skojarzenie kiedy zobaczyłem taki podpis. Może to ze mną jest coś nie tak, nie wiem, całkiem możliwe...
Ale o jakości w takim przypadku nie decyduje forma, a skuteczność.
Ale o jakości w takim przypadku nie decyduje forma, a skuteczność.
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

-
- Kontakt:
Wiesz, od przekazywania głupich podpisów do robienia badań (tym bardziej płatnych niestety) daleka droga. Ale trzymam kciukiSegatiV pisze:I jeśli wierzyć temu, co wyżej zostało napisane, taka właśnie forma działa dobrze.

Zgadywanki... a podobno kobiety nie lubia bawic sie w podchody
Dla mnie ta akcja to jakas bzdura. Czy przez to zwiekszy sie moja swiadomosc o raku piersi? A to ja dostane rego raka piersi czy kobieta ma wieksze prawdopodobienstwo? Rozumiem akcje organizowana przez panie dla mezczyzn o raku prostaty. A teraz to panie organizuja dla mezczyzn akcje o raku piersi dla kobiet? Czy ktos widzi w tym jakas logike?
Tani, zalosny, najpodlejszy marketing.

Dla mnie ta akcja to jakas bzdura. Czy przez to zwiekszy sie moja swiadomosc o raku piersi? A to ja dostane rego raka piersi czy kobieta ma wieksze prawdopodobienstwo? Rozumiem akcje organizowana przez panie dla mezczyzn o raku prostaty. A teraz to panie organizuja dla mezczyzn akcje o raku piersi dla kobiet? Czy ktos widzi w tym jakas logike?
Tani, zalosny, najpodlejszy marketing.
http://spinacz86.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No... zajebiscie ciekawy.
Co Wy byscie bez tego facebooka zrobili ;p daj Panie Boze zebym mial szanse sie przekonac.
Co Wy byscie bez tego facebooka zrobili ;p daj Panie Boze zebym mial szanse sie przekonac.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM