Cześć wszystkim. KoszmarnyKa4oL3K
-
- Kontakt:
Cześć wszystkim. KoszmarnyKa4oL3K
Jestem nowy więc powinienem się przywitać, a więc Witam All.
Mam na imię Karol i 13 lat.
Jeżeli chodzi o downhill to jestem zielony chociaż wiem co to jest.
Troszke jeżdze u siebie na polu, nierówny teren i jest zabawa.
Może za jakiś czas pokaże w moim Edit Day jaki to jest tor. Jest troszke krótki, ale na początki dla mnie wystarczający. Ćwicze manewry i równowage na zapadniach i grząskich terenach. Mieszkam w Czę100chowie na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej, a więc w każdym lasku są zaje***** górki i dołki do treningu no i wspaniała zabawa. Myśle że dobrze zgram się z grupą tego forum i będzie nam miło porozmawiać w wspólnych wątkach. Pozdrawiam KoszmarnyKa4oL3K
Mam na imię Karol i 13 lat.
Jeżeli chodzi o downhill to jestem zielony chociaż wiem co to jest.
Troszke jeżdze u siebie na polu, nierówny teren i jest zabawa.
Może za jakiś czas pokaże w moim Edit Day jaki to jest tor. Jest troszke krótki, ale na początki dla mnie wystarczający. Ćwicze manewry i równowage na zapadniach i grząskich terenach. Mieszkam w Czę100chowie na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej, a więc w każdym lasku są zaje***** górki i dołki do treningu no i wspaniała zabawa. Myśle że dobrze zgram się z grupą tego forum i będzie nam miło porozmawiać w wspólnych wątkach. Pozdrawiam KoszmarnyKa4oL3K
Re: Cześć wszystkim. KoszmarnyKa4oL3K
Masz 13 lat... tylko to Cię ratuje od kompletnej zagłady.KoszmarnyKa4oL3K pisze:Ćwicze manewry i równowage na zapadniach i grząskich terenach
Re: Cześć wszystkim. KoszmarnyKa4oL3K
KoszmarnyKa4oL3K pisze:Myśle że dobrze zgram się z grupą tego forum i będzie nam miło porozmawiać w wspólnych wątkach.
Tutaj nie ma grupy, są same indywidualności

-
- Kontakt:
KoszmarnyKa4oL3K pisze:Czę100chowie
Brak Ci konsekwencji chłopcze :PKoszmarnyKa4oL3K pisze:Częstochowskiej
Ogólnie wszystko fajnie, cieszymy się że jeździsz i czerpiesz z tego radość ale tak jak zasugerował Vin_OSW - to za duże forum żeby każdy specjalnie zakładał temat na powitanie :P
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
A tutaj jak zawsze popelina. Chłopak przedstawił się, zrobi osobny temat, w odpowiednim dziale, w miarę ogarnięty post (13 lat, teraz panuje taka moda na "słit pisanie" - przejdzie mu), a Wy go jedziecie.. Za to jak jakiś głąb założy temat "POMOCY ! AMORTYZATOR !", a w wątku, chcę amor, dama Liderfox, chcę dórzy", to od razu 100 postów, "a jaki ma być, jakie parametry, ile masz kasy"
-
- Kontakt: