[Hamulce] Avid Juicy 5 - masakryczny luz na klamkach
[Hamulce] Avid Juicy 5 - masakryczny luz na klamkach
Jak skasować luz na klamkach? Podobno pasują tuleje od Tektro... Przerabiał ktoś ten temat?
Z gówna bata nie ukręcisz.
Nie znam innych tokarzy u nas, a Kasiński jak na razie sprawował się dobrze. Dorobił mi tulejkę do dampera, korek do protona, kumplowi ośke 10->12mm.
Te hamulce z tego co słyszałem to też dość często robił. I jako że siedzi w rowerach to jednak zna się na rzeczy i zrozumie czego będziesz oczekiwał. Bo taki tokarz który zajmuje się czym innym to niekoniecznie.
Te hamulce z tego co słyszałem to też dość często robił. I jako że siedzi w rowerach to jednak zna się na rzeczy i zrozumie czego będziesz oczekiwał. Bo taki tokarz który zajmuje się czym innym to niekoniecznie.
Kasiński mnie odpycha swoim podejściem do pracy. Jak pojechałem do niego z linkiem do wahacza, żeby dorobił to powiedział 'nie da się, przyjdź po sezonie', pojechałem do innego tokarza i zrobił bez problemu. Natomiast hamulce to delikatna rzecz i chyba padnie na Kasińskiego.
Z gówna bata nie ukręcisz.