[Zawoja] Mosorny Groń odpalony!
-
- Kontakt:
Re: [Zawoja] Mosorny Groń odpalony!
Stachu, czy to oznacza, że odwiedziłeś już Mosorny? Jakieś wrażenia? Czy to przez przypadek nie Ty sugerowałeś kierownikowi ośrodka dobudowanie lądowania pod szóstką
?

Odwiedziłem:) Kierownik pytał jak wrażenia z 6 i sam zasugerował ze będą ją jeszcze zabezpieczać jakąś siatką i może wydłużą lądowanie, więc tylko się z nim zgodziłem (cóż miałem zrobić?) Macie jeszcze jakiś plan na jej rozbudowę?.Skoro już jesteśmy w temacie obsługi to jeszcze się nie spotkałem z taką przyjazną i życzliwą jak na Mosornym
Jeśli chodzi o moje odczucia z jazdy to obie trasy sprawiają dużo frajdy, są szybkie i płynne. Skrzacia linia jest rewelacyjna a DH to kawał dobrej roboty.
Na pewno jeszcze odwiedzę Mosorny
Jeśli chodzi o moje odczucia z jazdy to obie trasy sprawiają dużo frajdy, są szybkie i płynne. Skrzacia linia jest rewelacyjna a DH to kawał dobrej roboty.
http://g3riders.com/
Odwiedziłem:) Kierownik pytał jak wrażenia z 6 i sam zasugerował ze będą ją jeszcze zabezpieczać jakąś siatką i może wydłużą lądowanie, więc tylko się z nim zgodziłem (cóż miałem zrobić?) Macie jeszcze jakiś plan na jej rozbudowę?.Skoro już jesteśmy w temacie obsługi to jeszcze się nie spotkałem z taką przyjazną i życzliwą jak na Mosornym
-
- Kontakt:
No to już wiem wszystko. Powinienem był od razu się domyślić po opisie - "dwóch dobrze jeżdżących, jeden z nich w żółtej koszulce"
A kim był ten drugi?
Ostatecznie poprzestajemy na zniwelowaniu ostrej krawędzi na początku lądowania pod szóstą podporą, bez jego przybliżania. Zamiast tego położymy w tym miejscu materac i rozbijemy siatkę pomiędzy wybiciem a lądowaniem. Powinno starczyć i jak już pierwszy skoczy tę hopkę, to pójdą za nim inni i skończy się dywagowanie, co by tu jeszcze...
Niezorientowanych odsyłam do helmetcama, na którym widać najazd na hopę i lądowanie, bez skoku, niestety, bo na lot zabrakło... baterii
http://frowerpower.com/index.php/fropro ... -f1rsztyka
Na koniec jeszcze pytanie, masz, Stachu, jakiś pomysł na urozmaicenie przejazdu po łąkach, czy raczej zostawić to tak jak jest, aż się wyjeździ i dbać jedynie o szybki przejazd?

Ostatecznie poprzestajemy na zniwelowaniu ostrej krawędzi na początku lądowania pod szóstą podporą, bez jego przybliżania. Zamiast tego położymy w tym miejscu materac i rozbijemy siatkę pomiędzy wybiciem a lądowaniem. Powinno starczyć i jak już pierwszy skoczy tę hopkę, to pójdą za nim inni i skończy się dywagowanie, co by tu jeszcze...
Niezorientowanych odsyłam do helmetcama, na którym widać najazd na hopę i lądowanie, bez skoku, niestety, bo na lot zabrakło... baterii

http://frowerpower.com/index.php/fropro ... -f1rsztyka
Na koniec jeszcze pytanie, masz, Stachu, jakiś pomysł na urozmaicenie przejazdu po łąkach, czy raczej zostawić to tak jak jest, aż się wyjeździ i dbać jedynie o szybki przejazd?
A ten drugi to Wojtek, za pewne poznacie się na najbliższych zawodach.

Też mi się tak wydaje, bo w obecnej formie to lądowanie, a właściwie ta krawędź burzy mój spokójRafał Wypiór pisze:Zamiast tego położymy w tym miejscu materac i rozbijemy siatkę pomiędzy wybiciem a lądowaniem. Powinno starczyć i jak już pierwszy skoczy tę hopkę, to pójdą za nim inni i skończy się dywagowanie, co by tu jeszcze...

Szybki przejazd po tej łące to podstawa, bandy są dobrze wyprofilowane i nie ma z tym problemu, aczkolwiek jakieś urozmaicenia też były by dobrym pomysłemRafał Wypiór pisze:a koniec jeszcze pytanie, masz, Stachu, jakiś pomysł na urozmaicenie przejazdu po łąkach, czy raczej zostawić to tak jak jest, aż się wyjeździ i dbać jedynie o szybki przejazd?

wyskocznie na polanie ;]
-
- Kontakt:
W sobotę będzie cienko z jeżdżeniem bez rejestracji, bo obie trasy będą otaśmowane. Na Powerówce odbywać się będzie trening przed PP a na Crwistym F1rsztyku zawody PS. W niedzielę natomiast zapraszamy na Crwisty F1rsztyk, który będzie ogólnodostępny, aczkolwiek przejazd po łące i na dół do wyciągu odbywać się będzie obok głównej linii Powerówki.
-
- Kontakt:
Pogoda zapowiada się słoneczna, co najwyżej w sobotę wieczorem może popadać konwekcyjnie (czy jakoś tak), a to oznacza, że będzie plener na piec i tłuste foty 

-
- Kontakt: