System dodawania testow
-
- Kontakt:
System dodawania testow
Korzystajac z tego, iz Nikom jest ostatnio chetny do pracy chcialbym cos zaproponowac.
Chodzi o to zeby stworzyc system dodawania testow oparty na tej samej zasadzie co ten od niusów. Bylyby takie testy w dziale "testy uzytkownikow" . Niektorzy czasem nie maja co robic badz czuja natchnienie i moznaby to wykorzystac!
Jakbys Nikom zrobil jeszcze taki bajerek i tak przykladnie dbal o forum jak ostatnio to moze bysmy nawet jaka zrzutke zrobili i poslali ci browara ;p
Chodzi o to zeby stworzyc system dodawania testow oparty na tej samej zasadzie co ten od niusów. Bylyby takie testy w dziale "testy uzytkownikow" . Niektorzy czasem nie maja co robic badz czuja natchnienie i moznaby to wykorzystac!
Jakbys Nikom zrobil jeszcze taki bajerek i tak przykladnie dbal o forum jak ostatnio to moze bysmy nawet jaka zrzutke zrobili i poslali ci browara ;p
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
pomysl dobry ja moge opisac swoje czesci jakie mialem zakatowalem polamalem no i ktore przezyly
no ale znajac co poniektorych awanturnikow nie wymienie z nicka zaraz mi powie ze nie wiem nawet ze trzeba korba krecic zeby jechac zalosne
ale pomysl spoko
no ale znajac co poniektorych awanturnikow nie wymienie z nicka zaraz mi powie ze nie wiem nawet ze trzeba korba krecic zeby jechac zalosne
ale pomysl spoko
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
no jasne, mysle ze bardzo fajny bylby taki system recenzji czesci, jest nawet wygodniejszy niz pisanie testow a z opracowaniem takiego pomyslu jak podales Rufus bylo by troche problemow....
w kazdym razie "system recencji czesci" to cos co w przyszlosci moze sie pojawic na dh-zone, tylko musicie byc troche cierpliwi.
pozdr!
w kazdym razie "system recencji czesci" to cos co w przyszlosci moze sie pojawic na dh-zone, tylko musicie byc troche cierpliwi.
pozdr!
-
- Kontakt:
[quote="nikom"]no jasne, mysle ze bardzo fajny bylby taki system recenzji czesci, jest nawet wygodniejszy niz pisanie testow a z opracowaniem takiego pomyslu jak podales Rufus bylo by troche problemow....
pozdr![/quote]
Spokojnie , mamy czas ;)
rad jestem z cieplego przyjecia pomyslu.
pozdr![/quote]
Spokojnie , mamy czas ;)
rad jestem z cieplego przyjecia pomyslu.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.