[andrychow] oszust i kłamca

war23
Kontakt:

[andrychow] oszust i kłamca

Post autor: war23 »

Witajcie, na wstępie chciałbym nadmienić, że zawsze staram się być miły dla ludzi z środowiska rowerowego, nawet jak ewidetnie Przeginają pałe, lecz w tym wypadku innego wyjścia jak ostrzeżenia was od tego oszusta nie ma.

Zamierzam pisać szczegółowo bo to telewizja nie jest.
Nazywa sie Bartosz Sordyl
to jego profil na facebuczku http://www.facebook.com/profile.php?id=100000462411147

sprawa jest bardzo banalna i prosta w tlumaczeniu; chciał kupić dolne golenie od mojego zdezelowanego totema, przyjechal, zdecydowal sie ze jednak bierze calość, zaoferowalem mu uczciwą kwote 500 zl adekwatna do stanu w jaim byl amor, plus uwzglednilem tą nasza znajomosc, poinformowal mnie ze ma przy sobie 200 zl ale reszte moze mi przelac do piatku, dla mojego spokojnego serduszka, spisalismy prowizoryczna umowe na karcie na silownie.
oczywiscie pieniezki w piatek sie nie pojawily, ponoc nie mial czasu isc na poczte, no dobra moge przebolec, moze na rowerze jezdzil.

W poniedzialek mial wyslac, gowno i tak ciagle, mija doklandie poltorej miesiaca i kasy jak nie bylo ta nie ma, ja rozumiem ze moze dla niektorych bedzie to smieszna kwota, ale jezeli ja widz ejego stosunek zlewajacy, wydaje na zabawe a sam nie ruszy dupy to nie bede sie z tym bawil. Na razie strasze tym... mam umowe, prowizorka ale z podpisem i datą jest... dowiadywalem sie co do sprawy, jest mozliwa, jest tez raczej wygrana dla mnie, koszta i odsetki sa na niego... nie chce tego robic... ale daje czas do poniedzialku. A was ostrzegam
Karpiel i Duncon to moje zycie
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

andrychow blisko,pojedz i odbierz w gotowce.powiekszone oczywiscie o koszty benzyny i kawy po drodze.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Cubus5
Kontakt:

Post autor: Cubus5 »

Grzegorzu, znasz go dobrze, więc zamiast dać mu termin a jak nie wpłaci to podjechać te 55km i albo odebrać kasę od niego albo amortyzator zabrać z powrotem to wyciągasz taką sprawę na dh-zone.
Ja miałem problem z gościem w podobnej sprawie i wystarczyło go postraszyć przyjazdem i już wszystko się wyjaśniło.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

sprawa wyjasniona, zablokuj piotrze temat
Karpiel i Duncon to moje zycie
Zablokowany