Co sądzicie o Double Track 24 ?
Co sądzicie o Double Track 24 ?
Witam. Do swojej koneczki chcę wsadzić double Tracka 24 cale. Co o nim sądzicie? Jest na szprychach DT champion , oraz piaście NS Coaster. (Nie NS COASTER SS!!! ) P.S jak bym już miał to kółeczko to doradżcie mi czy da się jakoś przerobić tą piaste ns coaster na NS COASTER SS. Dziękuję i pozdrawiam 

Dh To moja Druga połówka S**o !
Re: Co sądzicie o Double Track 24 ?
Jest to rowerek do Downhillu/Freerider-u, wiem obręcz ciężka ale w końcu jest jak PANCERNA hehe:) . Przód mam koło 26 na DH rodi disc 3 komorowej, z amorkiem Duro Triple i rama Kona Stuff HT, więc własnie dlatego chce koło 24, dla lepszej geometrii oraz jazdy
nie musze skakać wole zjeżdżać 

Co to oznacza że pójdzie przed tylnym kołem? A czy główka mi nie pójdzie w ramie? Zamieniam sie za ochraniacze, tj. kask earthworks nuke i ochraniacze na piszczele tez earthworks. Ale polecacie to koło czy nie? I głośna ta piasta jest? Coaster?
-
- Kontakt:
To w takim razie po jaką cholerę Ci SS?DustiN pisze:Jest to rowerek do Downhillu/Freerider-u
A żebyś się tylko nie przeliczyłDustiN pisze:obręcz ciężka ale w końcu jest jak PANCERNA

Osobiście nie wymieniłbym się.DustiN pisze:Zamieniam sie za ochraniacze, tj. kask earthworks nuke i ochraniacze na piszczele tez earthworks.
Nie.DustiN pisze:I głośna ta piasta jest? Coaster?
Jezdzisz czy rower po parkingu prowadzasz? Bo ja podczas jazdy zadnej piasty nie słysze, a rower mam cichy.DustiN pisze: I głośna ta piasta jest? Coaster?
A kask + ochraniacze, za kolo ? Bez sensu. Tak samo jak koło 24'' na tył. Ono na prawde wolniej sie toczy w terenie. Widze to po zmianie w dirtówce koł z 24 na 26. Czuć róznice.
Ale że niby mi się nie opłaca? To co za sam kask się wymienić ? A z drugiej strony to może mi ktoś tą piaste ns coaster opisać? czy to jest na maszynówkach czy co ? i Czy da się ją przerobić na Coaster SS ?żeby była głośna
Ale po jaka cholere chcesz ja na SS przerabiac?DustiN pisze:
Ale że niby mi się nie opłaca? To co za sam kask się wymienić ? A z drugiej strony to może mi ktoś tą piaste ns coaster opisać? czy to jest na maszynówkach czy co ? i Czy da się ją przerobić na Coaster SS ?żeby była głośna
I nie oplaca sie w sensie - koło na 24'' do tego co chcesz to głupi pomysł i basta, dt to przereklamowana obrecz i po prostu chcesz wziąc słabe koło.
Zawsze mnie jedna rzecz zastanawaiła - po co ci głosna piasta?
A ile takie kolo jest warte? Bo ja u siebie w kasku nie mam tego dziubka ozdobnego takiego (plastiku), ale ta krateczka z plastiku jest więc tylko tyle brakuje a ochraniacze w stanie db. A chce to koło bo na przodzie mam 3 komorwoe dh disc a na tyle zwykłe z tesco koło -;-
To oznacza, ze Duro Triple to gówno. I że prędzej je rozwalisz niż jakiekolwiek koło z tyłu.DustiN pisze:Co to oznacza że pójdzie przed tylnym kołem?
Nic, bo to 24". Masz drugi kask, ze się tego pozbywasz i drugie ochraniacze? Jeśli tak, to wystaw na allegro i za kasę którą dostaniesz kup NORMALNE koło.DustiN pisze:A ile takie kolo jest warte?
Z gówna bata nie ukręcisz.
Aha, Czyli mi to jest nie opłacalne. Dowiadywałem się dziś (mój brat) mieszkający w Anglii i mówił ze taki dziubek może mi on dokupić po taniej cenie ale bede go miał dopiero w styczniu, Wiec chyba zaryzykuje i się zamienie pomimo tego że mi się nie opłaca bo mam baardzo lipne koło na tyle. Przynajmniej rower będzie ładniej wyglądał i jak przemaluje połowe ramki na czarno to będą się kolory ładnie prezentowały.