[kask + gogle]
[kask + gogle]
Witam.
Postanowiłem zadbać o swoje bezpieczeństwo.
Chcę kupić:
Kask z tego co czytałem to chybaa dobry jest Six One Comp
Gogle nie orientuje się ;/
Na Kask + Gogle lepiej jak by były nowe mam do wydania 250zł.
Chciałbym się od was dowiedzieć jaki kask i gogle będą dobre do tej ceny co podałem.
Dziękuje i Pozdrawiam.
Postanowiłem zadbać o swoje bezpieczeństwo.
Chcę kupić:
Kask z tego co czytałem to chybaa dobry jest Six One Comp
Gogle nie orientuje się ;/
Na Kask + Gogle lepiej jak by były nowe mam do wydania 250zł.
Chciałbym się od was dowiedzieć jaki kask i gogle będą dobre do tej ceny co podałem.
Dziękuje i Pozdrawiam.
Same porządne gogle kosztują ok 150 zł minimum. Kask jak po taniości to:
http://allegro.pl/nowy-full-face-thh-t- ... 55314.html
Taniej nic nowego porządnego już chyba nie kupisz. Wspomnę tylko, że THH produkuje kaski dla 661.
http://allegro.pl/nowy-full-face-thh-t- ... 55314.html
Taniej nic nowego porządnego już chyba nie kupisz. Wspomnę tylko, że THH produkuje kaski dla 661.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Re: [kask + gogle]
Miałem Compa
Nie polecam:) Powód ? Ćiężki 
do 200 zł kupisz spokojnie Używkę Earthworks-a Nuke (takiego jak ja mam) I jest kask idealny, leciutki i bardziej wytrzymały od tego Compa
Pozdrawiam. P.S ja miałem i naprawdę czuje lepszy komfort w Earthworksie
Pzdr!
Co Do Googli to na początek jakieś Scoot-a czy np Brendy (i co z tego że firma produkuje okulary na zimę, przynajmniej nie parują przy np. Porannych Zawodach
) Pzdr

do 200 zł kupisz spokojnie Używkę Earthworks-a Nuke (takiego jak ja mam) I jest kask idealny, leciutki i bardziej wytrzymały od tego Compa

Co Do Googli to na początek jakieś Scoot-a czy np Brendy (i co z tego że firma produkuje okulary na zimę, przynajmniej nie parują przy np. Porannych Zawodach

Dh To moja Druga połówka S**o !
-
- Kontakt:
Nie rozumiem. Earthworks Nuke jest cięższy zarówno od Comp'a jak i od Comp'a II więc w tym wypadku grubo się mylisz. Wszystkie te 3 kaski ważyliśmyDustiN pisze:Nie polecam:) Powód ? Ćiężki

Używany kask jest mało higienicznyDustiN pisze:do 200 zł kupisz spokojnie Używkę Earthworks-a Nuke (takiego jak ja mam) I jest kask idealny, leciutki i bardziej wytrzymały od tego Compa

To w PL jest jakiś cykl porannych zawodów?DustiN pisze:(i co z tego że firma produkuje okulary na zimę, przynajmniej nie parują przy np. Porannych Zawodach )

Do tematu. Od siebie polecam Earthworks Nuke i do tego gogle Smith Evo. Chyba najtańszy zestaw który da się przecierpieć . Pozdrawiam.
Ja polecam zestaw jaki sam posiadam czyli : 661 Comp 2 i gogle Smith evo i idealnie pasują. Kask lekki i wygodny , a na gogle nie ma co narzekać , zawsze możesz kupić o-framy na allegro itp.
http://allegro.pl/661-evolution-2011-lu ... 56361.html tyle w temacie.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
gg:1037908
Chciałem się zapytać czy SixOne Comp kaski mają wymienne wkładki ?
Compy mają wymienne wkładki. A co do tego setu z linku wyżej to spiesz się bo za tą cene warto :P
dokladnie:) bardzo warto szczegolnie ze ten kask nowy 500 a goodle chyba 300 zl:D wiec wiesz;P a widac ze niesa jakies dojechane:) sam byum kupil jesli rozmiar pasowalby na mnie ale osobiscie ja zdecydowalem sie na comp 2 z 2012 roku bo jest suuuper:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wyloguj się z tego forum bo brednie piszesz....DustiN pisze:Miałem CompaNie polecam:) Powód ? Ćiężki
do 200 zł kupisz spokojnie Używkę Earthworks-a Nuke (takiego jak ja mam) I jest kask idealny, leciutki i bardziej wytrzymały od tego CompaPozdrawiam. P.S ja miałem i naprawdę czuje lepszy komfort w Earthworksie
Pzdr!
Co Do Googli to na początek jakieś Scoot-a czy np Brendy (i co z tego że firma produkuje okulary na zimę, przynajmniej nie parują przy np. Porannych Zawodach) Pzdr
To, że ty akurat czegoś używasz, nie znaczy, że to musi być najlepsze.
Nie zastanawiaj się tylko bierz to EVO z aukcji wyżej. Dostaniesz za to sprawdzony i bardzo dobry kask. Bardzo dużo ludzi w PL jeździ w nim i praktycznie każdy posiadacz tego hełmu ci go poleci. No i dodatkowo dobre gogle dostajesz w zestawie...garfield129 pisze:Zdecydowaliście się już co do tego Evo? Bo też mi się taki marzy
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Aha ... jak się zdecydowałem go brać to już ktoś go kupił ;/
Czyli najlepiej Six One Comp II ??
Czyli najlepiej Six One Comp II ??
" To w PL jest jakiś cykl porannych zawodów?
"
Ja jeżdżę w Anglii
Tutaj mamy poranne zawody
Treningi też 

Ja jeżdżę w Anglii

Dh To moja Druga połówka S**o !
Zna ktoś może z was sklep w Rzeszowie/Tarnowie/Krakowie/Sosnowcu gdzie można przymierzyć nowy kask Six One Comp tylko do przymierzenia bo nie wiem czy będzie dobrze leżał na mojej głowie a jak zmierzę to się zajmę szukaniem dobrej promocji albo okazji na allegro.
Dziękuje i Pozdrawiam
Dziękuje i Pozdrawiam
-
- Kontakt:
www.grawitacyjny.pl - Napisz tylko wcześniej e-mail/zadzwoń/napisz na gg. Powinni mieć taki na magazynie, a jak nie to w przeciągu 2 dni zamówią. Przymierzysz sobie na miejscu.Laito96 pisze:Zna ktoś może z was sklep w Rzeszowie
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt: