[Puławy Górne - Kiczera] Całe wakacje - rozkład jazdy :)
-
- Kontakt:
Re: [Puławy Górne - Kiczera] Całe wakacje - rozkład jazdy :)
no to trzeba było napisać że będzie Was 8 w niedziele, to też bysmy się wybrali, my pisaliśmy o sobocie, i to wtedy miało być 9 a było 3 :P o niedzieli jak juz ktoś napisał to tylko że może.. 
jakby się wszyscy określili i zrobili to co napisali, to by było prościej :P ale w sobotę przynajmniej sobie pojeździlismy
a odpalili Wam w koncu wyciąg? ^^

jakby się wszyscy określili i zrobili to co napisali, to by było prościej :P ale w sobotę przynajmniej sobie pojeździlismy

Z wielką łaską odpalili dla 7 osob
a czy musze pisać na forum że będę w niedziele ?
mam ochotę to jadę a nie pisałem bo wyszło na spontanie że jedziemy...
pojechaliśmy w 4 było jeszcze 4 i w sumie ekipa 8 osób bo kolega xc nie jeździł wyciągiem...
byliśmy od 11 do 17 także nie wiem jak patrzyłeś w tą kamerke
i rada na przyszłość jak już jesteście pewni na 100% to dzwońcie bo później wysłuchują inni za was..
mam ochotę to jadę a nie pisałem bo wyszło na spontanie że jedziemy...
pojechaliśmy w 4 było jeszcze 4 i w sumie ekipa 8 osób bo kolega xc nie jeździł wyciągiem...
byliśmy od 11 do 17 także nie wiem jak patrzyłeś w tą kamerke
i rada na przyszłość jak już jesteście pewni na 100% to dzwońcie bo później wysłuchują inni za was..
pisałem 2 razy że będę w sobote i ze dzwoniłem, to byłem w sobote, chciałem być też w niedziele ale powiedzieli że by musiało być 10 osób i raczej na pewno nie włączą, nie mam numerów go ludzi żeby zadzwonić i sie zapytać czy jadą 
ale na wyciągu na banerze wisi że od 1 lipca do 30 września w weekendy chodzi kolej od 12-18
a tylko w pozostałe dni trzeba się umawiać

ale na wyciągu na banerze wisi że od 1 lipca do 30 września w weekendy chodzi kolej od 12-18

a tylko w pozostałe dni trzeba się umawiać

a moze na lawortę w sobote lub niedziele,paru [6]chłopaków sie wybiera z sanoka?
-
- Kontakt: